Nakon 13 godina stigao je trejler za Avatar 2

Avatar: The Way of the Water je drugi deo jednog od tehnički najkomplikovanijih i najzahtevnijih fillmova u istoriji kinematografije, koji je ujedno i jedini blokbaster koji je u celosti sniman s 3D kamerama.

 
U moru Marvel promašaja, poput poslednjeg Dr Strange filma, Avatar bi mogao da bude pravo osveženje, ali to nećemo znati do 16. decembra ove godine, za kada se najavljuje njegova premijera. Trejler je bio dostupan u pojedinim bioskopima, da bi se danas našao na YouTube.
Stara i nova ekipa
Avatar: The Way of Water vraća na ekrane poznate protagoniste iz prvog dela: Sema Vortingtona i Zoe Saldanu, zajedno sa delom stare ekipe: Sigurni Viver i Đovani Ribisi, te novim licima: Kejt Vinslet i Majkl Jeo.
Da bi spremili publiku za pravi blokbaster, Disney će ponovo vratiti originalni Avatar u bioskope od 23. septembra, čisto da se podsetite kakav vizuelni spektakl vas očekuje.
 
 
 
Režiser, legendarni Džejms Kameron, izjavio je pre koju godinu da planira da napravi serijal od pet Avatar filmova, i da je čak završio sa snimanjem nekoliko njih. Plan je da se novi filmovi nađu u bioskopima na svake dve godine, zaključno sa 2028. godinom.
Pogledajte trejler i kažite nam šta mislite, da li će novi Avatar da prevaziđe original?
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi