Netflix pretvara The Witcher u TV seriju

Iako je trilogija zaključena i nema planova za četvrti nastavak, to ne znači da gejmeri nisu gladni novog sadržaja. Ovog puta međutim, on će doći u nešto drugačijem izdanju

Veliki hit CD Projekt Red tima The Witcher, je verovatno jedan od najomiljenijih RPG serijala u gejming svetu. Iako je trilogija zaključena i nema planova za četvrti nastavak, to ne znači da gejmeri nisu gladni novog sadržaja. Ovog puta međutim, on će doći u nešto drugačijem izdanju. Kako se može saznati u novom izveštaju, Netflix će uskoro početi razvoj TV serijala baziranog na The Witcher serijalu.
Naravno, i video igre su bile inspirisane knjigama koje je napisao poljski pisac Andžej Sapkovski, pa će to biti slučaj i sa TV serijom. Samim tim, radnja u seriji bi mogla da se razlikuje od one u igrama. Sapkovski je sa svoje strane poručio da je oduševljen idejom da Netflix radi adaptaciju njegove priče, i činjenicom da će ostati verni originalnoj priči i temi na kojoj je on proveo više od 30 godina.
Podsetićemo se da je nedavno Sapkovski pričao kako je zaradio vrlo malo novca od uspeha igre, pre svega jer nije imao poverenja u njen uspeh.
Pisac romana The Witcher ne dobija ništa od prodaje igara
Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi