Nothing-ov CMF lansira nove uređaje: CMF Phone 1, Buds Pro 2 i Watch Pro 2

CMF, podbrend kompanije Nothing, najavio je lansiranje tri nova uređaja: CMF Phone 1, Buds Pro 2 i Watch Pro 2, koji će biti predstavljeni 8. jula

Nothing-ov CMF lansira nove uređaje: CMF Phone 1, Buds Pro 2 i Watch Pro 2

CMF, podbrend kompanije Nothing, najavio je lansiranje tri nova uređaja: CMF Phone 1, Buds Pro 2 i Watch Pro 2, koji će biti predstavljeni 8. jula.

CMF Phone 1: Prvi pametni telefon brenda dolazi sa 6.7-inčnim AMOLED ekranom, MediaTek Dimensity 7200 procesorom i baterijom od 5000 mAh. Telefon će biti opremljen šrafcigerom koji omogućava korisnicima samostalno popravljanje, što posebno olakšava zamenu baterije.

Buds Pro 2: Ove bežične slušalice imaju “Smart Dial” na futroli, koji omogućava podešavanje jačine zvuka i uključivanje funkcije za poništavanje buke.

Watch Pro 2: Sat ima mogućnost skidanja okvira, što sugeriše da će korisnici moći da prilagode izgled sata.

CMF uređaji su dizajnirani sa naglaskom na funkcionalnost i pristupačnost, a stil i inovacije čine ih jedinstvenim na tržištu.

Jedva čekamo 8. jul i predstavljanje jer se ovako dizajnirani uređaju danas sve ređe sreću. Naravno, od izuzetne je važnosti da jedna već etablirana kompanija kao što je Nothing, stoji iza ovog poduhvata.

S obzirom da njihovi proizvodi već postoje na našem tržištu posredstvom kompanije Yettel Srbija, nadamo se da bi i njihov podbrend CMF mogao doneti novi dah ponudi na našem tržištu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi