Novi Motorola telefon izlazi 3. aprila, lansiranje u prestonici Indije

Iako nije otkrila koji novi Motorola telefon će izaći 3. aprila na lansiranju u Nju Delhiju, kompanija će verovatno predstaviti neki iz Motorola Edge 50 serije

Novi Motorola telefon izlazi 3. aprila, lansiranje u prestonici Indije

Trećeg aprila videćemo novi Motorola telefon u ponudi, pošto je kompanija zvanično zakazala događaj lansiranja u Nju Delhiju, ali nije otkrila koji će to uređaj biti. Kompanija ističe da datum imamo na umu kako bismo bili svedoci „fuzije umestnosti i inteligencije“.

Osim toga, u svojoj najavi, Motorola nije otkrila ništa drugo, ali insajderi tvrde da bi to mogao da bude jedan od modela iz Edge 50 serije uređaja. GSMArena kaže da će u pitanju verovatno biti Motorola Edge 50 Pro koji se prošle nedelje pojavljivao na internetu u različitim sertifikacionim listinzima i curenjima podataka.

S druge strane strane, IndiaToday piše da bi kompanija mogla da predstavi kompletnu Edge 50 seriju uređaja. U svakom slučaju, šta god da od toga bude u pitanju, svakako će doprinetu tržištu pametnih telefona.

Od Motorola Edge 50 Pro modela insajderi očekuju da ima bateriju kapaciteta 4.500 mAh sa podrškom za 125 W žično i 50 W bežično punjenje. Inače, sertifikacione liste pokazale su telefone pod modalnim brojevima XT2403-1 i XT2431-1, a insajderi očekuju da su upravo to novi Motorola telefoni, što svakako ukazuje na njihovo skoro lansiranje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi