OnePlus 11 Pro donosi Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB RAM-a i 100 W punjenje

Vraća se i prekidač (slajder) za obaveštenja.

Prošle nedelje pojavile su se prve nezvanične fotografije OnePlus 11 Pro mobilnog telefona, ali sada su tu mnogo interesantnije informacije o tehničkim specifikacijama koje će krasiti ovaj mobilni telefon. Kako prenosi GSMArena, biće ovo jedna veoma brza zver (samo baš nismo sigurni hoće li se vratiti korenima svoje kompanije).
OnePlus11Pro2.jpg
Tehničke specifikacije
Kao i svi telefoni koji u svom imenu sadrže “pro” ili “ultra”, i OnePlus 11 Pro donosi “bleeding-edge” specifikacije, kako bi to rekao Markez Braunli. Evo šta o karakteristikama kaže poznati insajder OnLeaks:

Čipset, memorija, baterija: Što se tiče samog mobilnog čipseta koji će pokretati ovaj mobilni telefon, u ovom trenutku se veruje da će to biti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 koji bi trebalo da zvanično bude predstavljen tokom novembra. U ovom trenutku još uvek nema konkretnih specifikacija za ovaj čipset, ali se zna da će biti veoma brz. Što se tiče radne memorije, očekuju se verzije sa 8 GB 16 GB, dok bi kapacitet prostora za skladištenje podataka trebalo da iznosi 128 GB i 256 GB. Na kraju, baterija bi trebalo da bude kapaciteta 5.000 mAh. Brzina žičnog punjenja trebalo bi da bude 100 W.
Ekran: Displej na ovom telefonu biće AMOLED tipa, imaće dijagonalu od 6,7 inča i QHD rezoluciju, a ispod njega nalaziće se senzor otiska prsta.
Kamere: Glavni sistem kamera sastojaće se od tri senzora – glavne kamere rezolucije 50 MP, ultraširokougaone kamere rezolucije 48 MP, kao i telefoto kamere sa dvostrukim zumom rezolucije 32 MP. Sve tri kamere će “podesiti” kompanija Hasselblad. Sa prednje strane nalaziće se selfi kamera rezolucije 16 MP, što je duplo manje nego na trenutno aktuelnom modelu.

Treba naglasiti i kako će ovaj telefon vratiti slajder za obaveštenja, a da će podržavati i Dolby Atmos standard zvuka.
OnePlus11Pro3.jpg
Kada da ga očekujemo?
U ovom trenutku ne postoji zvaničan datum predstavljanja ovog mobilnog telefona, ali pretpostavlja se da će se prezentacija održati tokom januara sledeće godine, kada bismo mogli da vidimo i OnePlus Nord pametni sat. Naravno, informacija o ceni još uvek nema.
OnePlus11Pro4.jpg

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi