Ovo je HTC U23 Pro: Snapdragon 7 Gen 1 i 108 MP kamera

HTC U23 Pro 5G je pun naziv telefona čije slike i specifikacije su se pojavile online, pa se čini da kompanija HTC sprema neke interesantne uređaje

Ovo je HTC U23 Pro: Snapdragon 7 Gen 1 i 108 MP kamera

Specifikacije modela HTC U23 Pro 5G uključuju AMOLED ekran, Snapdragon 7 Gen 1, 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora. Od ukupno četiri kamere koliko će ovaj telefon imati, glavna ima senzor od 108 MP sa optičkom stabilizacijom sočiva.

Baterija modela koji je očito još uvek u fazi razvoja ima 4600 mAh i podržava bežično punjenje, a telefon koristi moderni Android 13 kao operativni sistem. Prijatno iznenađenje je 3,5 mm audio džek sa gornje strane, nešto što se ne viđa toliko često na današnjim telefonima.

Kineski izvori pominju da su leđa i ram telefona napravljeni od plastike, a na slikama se može videti da je bočno Power dugme ujedno i senzor otiska prsta.

HTC je davno odustao od flagship telefona, kojih su se nekada plašili konkurenti kao što su Samsung i LG. Sada HTC s vremena na vreme predstavi nekoliko modela u nižem cenovnom segmentu, i to samo za tržišta kao što je Indija, pa nas raduje što je ova kompanija rešila da malo pojača svoju ponudu.

Naravno, rano je pričati o cenama, jer očigledno nije u pitanju finalna verzija telefona, ali držimo fige da U23 Pro vidimo na globalnom tržištu do kraja godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi