Philips najavio prvi svetski quantum-dot PC monitor

Philips 27" Full HD monitor (276E6ADS) podržava 99 odsto Adobe RGB gamuta boja, što ga čini idealnim za zabavu i gejming, ali i za profesionalni dizajn i fotografije.

Prvi svetski quantum-dot desktop monitor lansiran je danas u Kini, zahvaljujući partnerstvu između MMD-a (Philips Monitors) i QD Visiona. Philips 27″ Full HD monitor (276E6ADS) podržava 99 odsto Adobe RGB gamuta boja, što ga čini idealnim za zabavu i gejming, ali i za profesionalni dizajn i fotografije.Philipsovi novi desktop monitori koriste QD Vision Color IQ optiku, kako bi isporučili žive boje i autentične fotografije. Navodi se da Color IQ quantum dot rešenje, zajedno sa displejima Full HD rezolucije, proizvodi profesionalni kvalitet po ceni mainstream desktop monitora. Philipsova E6 linija quantum-dot PC monitora (model 276E6ADSW) je od danas dostupna u Kini, a uskoro siže u Evropu i ostale delove sveta.Philips predstavio 32-inčni WQHD monitorIzvor: TechPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi