Pljušte pokloni: Uz Samsung Galaxy S23 i Z seriju dobijate Galaxy S21 FE, a uz Watch6 seriju - Galaxy Tab A8

Samsung je spremio specijalnu ponudu za kupovinu njihovih premijum telefona Galaxy S23 i Z serije, kao i novih pametnih Watch 6 satova - S21 FE i Galaxy Tab A8

Pljušte pokloni: Uz Samsung Galaxy S23 i Z seriju dobijate Galaxy S21 FE, a uz Watch6 seriju - Galaxy Tab A8

Samsung je pripremio posebnu ponudu gde korisnici kupovinom uređaja iz Galaxy S23 ili nove Galaxy Z serije na poklon dobijaju Samsung Galaxy S21 FE pametni telefon, dok uz sat iz Galaxy Watch6 serije satova na poklon dobijaju Galaxy Tab A8. Promocija traje od 12.10. do 12.11.2023. godine ili do isteka zaliha poklona.

Povezanost pametnog ekosistema

Ovo je razdoblje u godini kada se vraćamo svojim rutinama i svakodnevnim aktivnostima, od školskih klupa do fakulteta i poslova. Kako jesen odmiče, dolazi nam sve više obaveza pa je tehnološka povezanost ključna za njihovo pravovremeno i jednostavnije obavljanje. Samsung donosi jedinstven i potpuno povezan ekosistem koji će uveliko olakšati povratak zaposlenim danima, a sa posebnom ponudom donosi i idealnu priliku za raniju kupovinu poklona za nadolazeće praznike.

Odličan izbor za ovogodišnje poklone je peta generacija Galaxy preklopnih telefona – Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5, koji nude jedinstvena iskustva još inovativnijih funkcija, sofisticiranijeg izgleda i praktičnije upotrebe. Nova sklopiva šarka kompaktnih uređaja pruža dodatnu sigurnost uz estetski uravnotežen dizajn, koji dolazi u nekoliko boja inspiriranih prirodom za maksimalnu eleganciju.

Galaxy Z Flip5 svojim Flex Window ekranom i unapređenim opcijama kamere postaje pravi profesionalni uređaj za kreativno izražavanje. FlexCam osigurava mogućnosti snimanja iz najzahtjevnijih uglova, a poboljšani Nightography način rada kamere optimizuje fotografije i u uslovima slabog osvetljenja. Galaxy Z Fold5 svojim velikim ekranom i dugotrajnom baterijom donosi najmoćniju izvedbu Galaxy Z serije do sada. Zahvaljujući karakteristikama poput Multi Window funkcije i poboljšanog Taskbara, korisnicima pruža potpuno iskustvo multitaskinga i znatno ubrzava obavljanje svakodnevnih zadataka, a zbog snažne Snapdragon 8 Gen 2 mobilne platforme za Galaxy uređaj podiže mobilni gejming na novi nivo.

Galaxy S23 serija uređaja takođe donosi nove funkcionalnosti i karakteristike. Dizajnirani su sa izdržljivošću, u skladu sa životnom sredinom i stilom na umu, a njihova najvažnija performansa je moćna kamera. Uz čak četiri kamere, Nightography funkciju i Dual Pixel tehnologiju, sa lakoćom se prilagođavaju svim uglovima i uslovima, stvarajući besprekorne fotografije i videozapise. Galaxy S23 Ultra donosi još jače performanse, a uz S Pen olovku korisnicima omogućava precizno korišćenje i više načina izražavanja.

Uz Galaxy Watch6 ili elegantni Galaxy Watch6 Classic pametni sat imate pristup gotovo svim ključnim podacima ili omiljenim aplikacijama direktno sa zgloba, a svojim unapređenim funkcijama praćenja zdravlja i sna dodatno upotpunjuje mogućnosti pametnih telefona iz Samsung Galaxy S23 ili Galaxy Z serije. Na svakom koraku možete pratiti i imati uvid u svoje fizičke sposobnosti uz performansu koja prikazuje srčane otkucaje ili imati uvid u navike spavanja pomoću analize rezultata spavanja.

Kupi jedan – usreći dvoje!

Samsung je pripremio posebnu ponudu gde uz kupovinu uređaja iz Samsung Galaxy S23 ili Galaxy Z serije na poklon dobijate Galaxy S21 FE pametni telefon, dok uz sat iz Galaxy Watch6 serije na poklon dobijate Galaxy Tab A8. Ponuda traje od 12.10. do 12.11.2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija o promociji posetite link.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi