Pogledajte kako izgleda Apple-ov CarPlay sistem (video)

Kako poručuje Engadget koji je i doneo hands-on novog sistema: "Kad Siri sretne Ferrari". Ferrari koji su oni probali raspoređuje Apple-ov dash sistem zajedno sa sopstvenim, dok Mercedes-Benz i Volvo poručuju da će nastaviti da razvijaju Android i MirrorLink rešenja za njihove nove modele. Kompatibilan sa iPhone 5 model

Kako poručuje Engadget koji je i doneo hands-on novog sistema: “Kad Siri sretne Ferrari”. Ferrari koji su oni probali raspoređuje Apple-ov dash sistem zajedno sa sopstvenim, dok Mercedes-Benz i Volvo poručuju da će nastaviti da razvijaju Android i MirrorLink rešenja za njihove nove modele. Kompatibilan sa iPhone 5 modelima, CarPlay je učitan u ugrađeni navigacioni sistem koji Ferrari ima putem Lightning adaptera koji se nalazi ispod naslona za ruke. Kada je povezan, Ferrari će i dalje nastaviti da koristi sopstveni infotainment sistem, ali korisnici mogu da učitaju CarPlay pritiskom na dashboard taster. Ovo će učitati CarPlay dashboard, koji sadrži poznati niz ikonica i servisa koje ćete prepoznati sa vašeg iPhonea.

Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi