Pojavile se cene i opcije memorije za Galaxy Watch7

Procureli Amazon listing za Samsung Galaxy Watch7 ne samo da otkriva cenu pametnog sata u Kanadi, već otkriva i ključne specifikacije

Pojavile se cene i opcije memorije za Galaxy Watch7

Samo smo nekoliko nedelja udaljeni od Samsung Unpacked događaja, gde se očekuje da će kompanija predstaviti Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6, zajedno sa Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra i Galaxy Buds3 serijama.

Galaxy Watch7 – Očekivanja i Cene

Galaxy Watch7 se očekuje u dve veličine, 40mm i 44mm. Nedavno je procurela informacija koja otkriva da će cena Galaxy Watch7 40mm biti oko €314.49, dok će model od 44mm koštati €344.99. Procenjeno je da će Galaxy Watch7 biti dostupan u krem, srebrnoj i zelenoj boji.

Sada su ljudi iz PassionateGeekz-a uočili Amazon listing za Samsung Galaxy Watch7. Listing ne samo da otkriva cenu pametnog sata u Kanadi, već otkriva i ključne specifikacije. Navodi se da bi Galaxy Watch7 mogao imati 128GB interne memorije.

E-commerce sajt je nakratko prikazao nadolazeći Watch7, međutim, listing je uklonjen sa interneta. Prema informacijama, Samsung Galaxy Watch7 40mm bi mogao imati cenu od CAD$338.55, što je otprilike $299 u SAD, što se ne poklapa sa cenama iz prethodnog curenja.

Amazon listing Galaxy Watch7 pametnog sata takođe navodi datum lansiranja kao 10. jul, što je prilično skoro. Pored listinga od 128GB interne memorije (što bi mogla biti greška), specifikacije na listingu takođe navode da će pametni sat dolaziti sa 3nm procesorom i Enhanced BioActiveSensor2. Prema izveštaju, novi senzor se priča da nudi više funkcija, uključujući:

  • Napredno praćenje srčanog ritma
  • Očitavanja nivoa kiseonika u krvi
  • Analizu kvaliteta sna
  • Praćenje stresa
  • Različite režime vežbanja za sve nivoe fitnesa

Listing takođe otkriva da Samsung može uključiti AI funkcije u Watch7 kao što su AI-Powered Sleep, AI-Powered Exercise i AI-Powered Communication, što potvrđuje prethodno curenje o tome da Samsung oprema svoje nosive uređaje AI tehnologijom. Pored toga, Galaxy AI je takođe naveden da pomaže korisnicima sa pametnim odgovorima kada odgovaraju na poruke koristeći pametni sat.

Ovo su sjajne vesti za sve ljubitelje tehnologije i one koji prate Samsungovu liniju nosivih uređaja. S obzirom na to da se Unpacked događaj približava, verovatno ćemo uskoro saznati još više detalja o njihovim novim proizvodima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi