Pojavile se prve Google Pixel 8 slike

Google Pixel 8 serija bi trebalo da se pojavi na jesen ove godine, a polako počinju da se pojavljuju prve nezvanične fotografije novih telefona

Pojavile se prve Google Pixel 8 slike

Da odmah budemo jasni, sem u nekoliko slučajeva iz prošlosti, veliki proizvođači ne vole kada se fotografije novih uređaja ranije pojave u javnosti, i jedna od retkih kojoj to u najvećoj meri polazi za rukom je Apple. Sa druge strane, Google godinama unazad nema sreće, pa je situacija takva i sa Google Pixel 8 serijom telefona.

Sinoć je na Reddit mreži procurilo nekoliko slika koje prikazuju prototip Pixel 8 Pro telefona. One su od tada izbrisane, zajedno sa nalogom koji ih je objavio, i to je generalno prilično dobar pokazatelj da je u pitanju realna stvar. Srećom, sve što se objavi na internetu, ostaje na internetu, pa su slike sačuvane.

Po ovim slikama Pixel 8 Pro definitivno deluje kao Pixel, i to definitivno Pro, sa svoje tri zadnje kamere. Interesantno je da, ukoliko se ispostavi da je na fotografijama novi Pixel 8 Pro, Google nije mnogo menjao dizajn, koji veoma podseća na prethodnu generaciju, sa „vizirom“ kamere, prenosi Droid-Life.

Ovo je očigledno prototip i „samo za testiranje/procenu“ kao što je označeno na nalepnicama. Polje „revizija proizvoda“ prikazuje „husky“, kodno ime za koje se zna da pripada Pixel 8 Pro. Ovaj prototip ima 12 GB LPDDR5 RAM-a koje je proizveo Samsung i 128 GB UFS skladišnog prostora koje potpisuje SK Hynix, čuveni korejski proizvođač memorijskih čipova.

Pošto ovo nije model namenjen za prodaju, i pošto je Pixel 8 Pro još uvek u razvoju, ne shvatajte svaki detalj koji se vidi kao finalni. Posebno jer čudna šara na zadnjoj strani možda identifikator koji je tu da spreči curenje, odnosno da identifikuje konkretan model, kako se ovakve stvari ne bi dešavale u budućnosti.

U svakom slučaju ova slika pokazuje da će dizajn Pixel 8 Pro ostati blizak dizajnu svog prethodnika. Zapamtite, Pixel 8 i Pixel 8 Pro će navodno biti lansirani tek u oktobru, tako da je ostalo još dosta vremena da ih vidimo na novim nezvaničnim fotografijama.

Inače, prema informacijama koje su se ranije pojavile, taj kružni element ispod LED blica je infracrveni toplomer koji može da meri temperaturu vašeg tela. Pretpostavlja se da Pixel 8 Pro dolazi sa 6,7-inčnim 1344×2992 pix OLED ekranom od 120 Hz, ažuriranom glavnom zadnjom kamerom od 50 MP sa Samsung ISOCELL GN2 senzorom, 64 MP Sony IMX787 senzorom za ultraširoke i 5x telefoto kameru, te 11 MP selfi senzorom, kao kod svog prethodnika.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi