Pored Nokia telefona, HMD Global širi portfolio sa HMD modelima

Kompanija HMD Global je poslednjih šest godina predstavljala telefone sa Nokia brendom, a sada je u planu širenje porfolija sa HMD linijom telefona

Pored Nokia telefona, HMD Global širi portfolio sa HMD modelima

Ova najava stiže od koosnivača i CEO-a kompanije HMD Global, Žan Fransoa Barila, koji je na LinkedIn mreži najavio HMD i Nokia telefone, koji će biti pravljeni u kolaboracijom sa „novim partnerima.“

U jednom podužem postu, Baril je objasnio da je HMD Global proizvođač 5G telefona sa najvećim rastom godinu za godinom, i da je lider u održivosti, sa Nokia telefonima koji su predstavljeni u poslednjih 12 meseci, a koji se lako mogu popravljati.

Kompanija je sada “spremna da nezavisno uđe na tržište i kreira novi sve telekomunikacija fokusiranih na potrebe potrošača.”

HMD je posebno ponosan na to što je u pitanju jedan od najvećih proizvođača pametnih telefona u Evropi i što će uskoro moći da ponudi “kvalitetne, pristupačne pametne telefone” globalnom tržištu.

U najavi nema mnogo detalja poput nekog vremenskog okvira i premijere, ali očekujemo da će se HMD oglasiti po ovom pitanju u narednim nedeljama.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi