Proglašenje najboljih mobilnih telefona prve polovine 2024. godine

Godina 2024. donela nam je novu generaciju telefona: boljih, bržih, sa naprednijim kamerama i dugotrajnijom autonomijom, a ovo je naš izbor najboljih...

Proglašenje najboljih mobilnih telefona prve polovine 2024. godine

Godina 2024. donela nam je novu generaciju telefona: boljih, bržih, sa naprednijim kamerama i dugotrajnijom autonomijom. Konkretnijih promena nema u smislu da morate menjati svoj i onako dobar telefon: ali nema dileme da je svaki od novih modela bolji od prošlogodišnjih po mnogo čemu.

Ovo je takođe godina u kojoj AI funkcionalnosti postaju svima važnije i kroz godine će to biti još jasnije – evo kako je Benchmark redakcija videla prvih šest meseci 2024. godine, koji su se to telefoni po nama posebno istakli, bili bolji od konkurenata. Pred vama je Izbor najboljih telefona – prva polovina 2024. godine

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi