Prvi renderi dizajna novog Apple MacBook Air laptopa

Pojavile su se prve slike dizajna novog prenosivog računara kompanije Apple – MacBook Air.

 
MacBook Air je jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih prenosnih računara kompanije Apple, a već neko vreme se govori o dolazećoj liniji ovih uređaja. Uskoro nas očekuje i zvanična objava za ovu liniju prenosnih računara, ali do sada nismo imali više informacija o tome kakav će biti pristup njihovom industrijskom dizajnu.Sada, dostupna je prva fotografija dolazećeg Apple MacBook Air prenosnog računara za 2022. godinu koja nam daje nekoliko informacija vezanih za dizajn ovog uređaja. Za početak primetne su drugačije linije što se najprimetnije na donjoj ivici uređaja koji se vidi na fotografiji. Naravno, ovaj prenosni računar je poznat po svojim tankim konturama i maloj težini, a sada su donje ivice dodatno zaobljene čime se dobija još snažniji utisak tankom prenosnog računara.Uz to, očekuje se i da će Apple MacBook Air dobiti neke od karakteristika koje se nalaze u MacBook Pro i iMac računaru od 24 inča, ali za sada nije tačno poznato šta bi to moglo biti. Kako navode glasine, težina novog Apple MacBook Air računara trebalo bi da iznosi samo 1.3 kilograma, što stvarno jeste impresivno, pogotovo imajući u vidu tehničke karakteristike koje se od ovog uređaja očekuju.
 
2022macbookair13inch740x416.png
Pored toga, postoje snažne indicije da će kompanija Apple svoj novi MacBook Air predstaviti u nekoliko različitih boja, što znači da se pravi blagi otklon or premium srebrnih prenosnih računara kako bi se korisnicima pružila veća raznovrsnost prilikom odabira izgleda svog računara.Od izvesnijih nezvaničnih informacija tu je i pretpostavka da će ovaj prenosni računar imati mini-LED displej dijagonale 13.6 inča, što bi trebalo da pruži odlične performanse.Pored toga, očekuje se i redizajnirana tastatura koja bi trebalo da bude slična onoj na Apple MacBook Pro prenosnim računarima, kao i M2 čipset koji još uvek nije predstavljen publici, javlja WCCFTech.Za kraj, ovaj prenosni računar trebalo bi korisnicima da pruži autonomiju od 20 sati uz do 2TB prostora za skladištenje. Što se tiče datuma izlaska, to bi mogao biti oktobar, tj. tradicionalni iPhone događaj koji ova kompanija organizuje.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi