Realme 11 Pro serija sa kamerom od 200 MP će biti predstavljena 10. maja

Kompanija Realme potvrdila je 10. maj kao zvanični datum lansiranja svoje Realme 11 Pro 5G serije u Kini koja će se sastojati od Pro i Pro+ modela

Realme 11 Pro serija sa kamerom od 200 MP će biti predstavljena 10. maja

Novu seriju, čija premijera je zakazana za dve nedelje u Kini čine dva modela: Realme 11 Pro+ 5G i Realme 11 Pro 5G.

Ova serija kreirana je u saradnji između Realme dizajn studija i Mattea Menotta i dolazi sa novim i upadljivim dizajnom i elegantnom kožnom poleđinom. Prema rečima Mattea, inspiraciju je pronašao u Milanu, modnoj prestonici i gradu u kojem je odrastao. Nova bledo zlatna nijansa koju Realme naziva Sunrise Beige je stvorena po uzoru na zrake jutarnjeg sunca koji lagano prekrivaju zgrade. Osim Sunrise Beige varijante, Realme 11 Pro serija 5G takođe nudi i Oasis Green i Astral Black – ukupno tri dinamične boje.

U saradnji sa Realme dizajn studijom, Matteo je u Realme 11 Pro seriju 5G, uneo teksturu, printove i zanatsko umeće koji se obično vide na luksuznim proizvodima. Pored premijum kožne poleđine, Realme 11 Pro serija 5G koristi 3D tehniku šivenja i industrijski prvu 3D tkanu teksturu, a sve kako bi se stvorio jedinstven i premijum osećaj pri držanju u ruci.

Na slici se vidi kamera od 200 MP sa OIS, a najverovatnije se radi o Samsung ISOCELL HP3 senzoru. Više informacija očekujemo u naredne dve nedelje pre same premijere u Kini.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi