Realme GT 2 Pro predstavljen, uskoro u Evropi

Realme ovo naziva svojom „najpremijum linijom flagship modela do sada“, i ima više nego dovoljno aduta za tu samouverenost

 
Za 2022. misija Realme-a je da napravi više premijum telefona nego što je to činio prethodnih godina, a sve to započinje sa modelom Realme GT 2 Pro.
Realme ovo naziva svojom „najpremijum linijom flagship modela do sada“, i ima više nego dovoljno aduta za tu samouverenost, počev od dizajna.
Kao što je otkriveno u pripremama za lansiranje, Realme nastavlja svoje dizajnersko partnerstvo sa Naoto Fukusavom i kreirao je prvi „dizajn zasnovan na bio-polimeru“.
Realme kaže da je dizajniran „na održivom konceptu papirne umetnosti“, što znači da je zadnja strana uređaja napravljena od bio-polimera i osigurava da bi ovo mogao biti njegov najodrživiji telefon do sada; smanjujući ugljenični otisak telefona za 35 procenata, u poređenju sa uobičajenim dizajnom od stakla/metala.
Završna „papir“ obrada dolazi u beloj i zelenoj boji, a pridružuju joj se klasični „čelični crni“ i „titanijum plavi“ završni slojevi, za koje izgleda da nemaju isti završni sloj nalik papiru od biopolimera.
 
plavirealme.jpg
 
Sve njegove specifikacije ukazuju na želju Realme-a da napravi i pravi premijum telefon. Počevši od ekrana, koji ima QHD+ rezoluciju i gustinu od 525 piksela po inču.
To je 10-bitni ekran sa LTPO tehnologijom, a to znači da može da prikaže preko milijardu boja i ima prilagodljive stope osvežavanja od 1-120Hz. To bi trebalo da ga načini jednim od najboljih ekrana na tržištu, držeći korak sa vodećim modelima velikih imena.
Sa odnosom kontrasta od 5 miliona prema jedan i HDR10+ sertifikatom, može da ide ukorak sa svim najsavremenijim HDR video sadržajem.
 
ekran.jpg
 
Unutra, nije iznenađenje videti da se Realme odlučio za Snapdragon 8 Gen 1 platformu, i to pored 8 GB ili 12 GB RAM-a, plus 128 GB, 256 GB ili 512 GB skladišnog prostora.
Čak se i njegov sistem kamera može pohvaliti vrhunskim specifikacijama, sa sistemom trostrukih kamera predvođen primarnom od 50 megapiksela, super-širokom ultraširokom od 150 stepeni i mikro kamerom od 40k. Sistem kamera je sličan onome što smo videli u Oppo Find X3 Pro 2021.
 
Pogledajte još: Objavljeni uzorci fotografija Realme GT2 Pro: Fish eye, Super širokougaona i Microscop 2.0
Sa baterijom od 5000 mAh, lako bi trebalo da izdrži ceo dan i ima tehnologiju punjenja SuperDart od 65W kako bi se osiguralo da je možete ponovo napuniti zaista brzo, javlja  Pocket-Lint.
Cena za Realme GT 2 Pro kreće od 3.899 CNY (613 USD) za početnih od 8/128 GB i dostiže 4.999 CNY (787 USD) za model od 12/512 GB. Obe verzije telefona će biti dostupne u otvorenoj prodaji u Kini od 8. januara, saznaje GSM Arena. Realme će takođe doći i globalno ali ne odmah već negde tokom Q1 2022.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi