Realme GT 6 Serija: Prvi realme AI pametni telefon sa 5 AI funkcija uz najnovije ažuriranje

Realme najavljuje veliko AI usmereno ažuriranje za Realme GT 6 seriju, koje je sada dostupno za preuzimanje putem OTA

Realme GT 6 Serija: Prvi realme AI pametni telefon sa 5 AI funkcija uz najnovije ažuriranje

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, sa oduševljenjem najavljuje veliko AI usmereno ažuriranje za Realme GT 6 seriju. Ovo ažuriranje sada je dostupno za preuzimanje putem OTA, a uvodi moćne alate osmišljene da redefinišu iskustvo korišćenja veštačke inteligencije na pametnim telefonima. Očekuje se da će ovo ažuriranje doći do svih korisnika u Evropi tokom septembra, postavljajući GT 6 seriju kao “AI Flagship Killer” i označavajući ga kao prvi realme AI pametni telefon.

Šesta godišnjica Realme-a donosi niz tehničkih iznenađenja

U junu 2024. godine, Realme je lansirao GT 6 seriju, a Realme GT 6T je brzo postao TOP1 novi model pametnog telefona na italijanskom Amazonu.

Realme je takođe postao TOP 4 brend pametnih telefona na evropskom tržištu, prema najnovijim podacima Counterpoint-a za prvi i drugi kvartal 2024. godine. Ovo predstavlja značajnu prekretnicu u naporima brenda da proširi svoje prisustvo na tržištu.

Kao deo proslave šeste godišnjice, Realme je predstavio najbržu tehnologiju punjenja na svetu od 320W, koja može potpuno napuniti pametni telefon za samo 4 minuta i 30 sekundi. Pored toga, GT 6 serija dobija značajne AI funkcije putem OTA ažuriranja, jačajući posvećenost realme-a pružanju najnovijih tehnologija mladim korisnicima širom sveta.

Predstavljanje tri glavne AI funkcije: Unapređenje korisničkog iskustva

  • Prva na svetu AI Ultra Clarity funkcija koristi napredne AI modele da značajno poboljša rezoluciju i jasnoću mutnih slika. Ova funkcija je posebno impresivna kada se primenjuje na fotografijama snimljenim ultra-telefoto objektivom, kao što je slučaj na koncertima ili pozorišnim predstavama, nudeći novi nivo detalja na slikama.
  • AI Eraser 2.0, funkciju koja korisnicima omogućava da lako očiste svoje fotografije. Uz jednostavan ručni odabir ili čak automatsko prepoznavanje, neželjeni elementi poput prolaznika i nereda se lako uklanjaju, a pozadina se inteligentno popunjava kako bi se slika besprekorno obnovila. Ova sposobnost osigurava da čak i fotografije koje izgledaju kao da su uništene mogu biti spašene i učinjene savršenim.
  • Treći veliki dodatak, AI Smart Summary, deluje kao lični asistent za upravljanje snimcima sastanaka ili diskusija. Preskačući nepotreban sadržaj i pružajući sažete rezimee, ova funkcija štedi vreme korisnicima i omogućava im da brzo shvate ključne tačke bilo kog snimka. AI Smart Summary podržava više jezika, uključujući kineski, engleski, italijanski, španski i hindi, čineći ga dostupnim globalnoj publici.

Proširivanje seta AI funkcija

Ove nove funkcije nadograđuju već impresivne AI sposobnosti Realme GT 6 serije, koja je prethodno uvela prvi u industriji AI noćni vid, osmišljen da snima jasne video zapise čak i u uslovima slabog osvetljenja, kao što su klubovi i barovi. Zahvaljujući naprednom algoritmu za noćne video snimke, GT 6 pruža kvalitet video zapisa koji može da parira uređajima sa senzorom od 1 inča, što ga čini neophodnim alatom za ljubitelje noćnog života.

Još jedna izdvojena funkcija je AI Smart Loop, koja predviđa korisničke akcije radi pojednostavljenja interakcija. Prepoznajući sadržaj koji korisnik odabere i prevuče po ekranu, AI Smart Loop olakšava brzo deljenje sa aplikacijama trećih strana, smanjujući broj koraka potrebnih za obavljanje zadataka. Sa pametnim prepoznavanjem, pojednostavljenim operacijama i povećanom efikasnošću, ova funkcija predstavlja kako AI može transformisati svakodnevnu upotrebu pametnih telefona.

Prvi realme AI pametni telefon: AI Flagship Killer

Uz ova ažuriranja, Realme GT 6 serija se redefiniše kao “AI Flagship Killer”, vodeći industriju sa svojim pionirskim AI dostignućima. Pored toga, GT 6T će takođe dobiti AI Eraser 2.0 i AI Smart Summary kako bi upotpunio svoju postojeću funkciju AI Smart Loop, nastavljajući da pomera granice tehnologije pametnih telefona.

Da bi dodatno ojačao svoju posvećenost inovacijama, realme je osnovao NEXT AI Lab, koji pokreće AI+UI Popularizer Plan za poboljšanje korisničkog iskustva kroz saradnju sa liderima u industriji kao što su Qualcomm, Google i Microsoft. Ova inicijativa ima za cilj da pruži izuzetna AI iskustva za najmanje 100 miliona korisnika u roku od tri godine, čineći AI tehnologiju dostupnijom i moćnijom za mlade korisnike širom sveta. Sa realme GT 6 serijom, realme je počeo da ostvaruje svoju viziju.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi