Realme GT3 premijera na MWC: stiže 240 W punjenje, od 0-100% za 9 i po minuta

Kompanija Realme će na MWC u Barseloni, predstaviti Realme GT3 – svoj vodeći model koji ima 240 W punjenje, od 0-100% za manje od 10 min.

Realme GT3 premijera na MWC: stiže 240 W punjenje, od 0-100% za 9 i po minuta

Novi Realme GT3 predstavlja veliku prekretnicu, jer iz ove kompanije veruje da pomeranje granica ne znači kraj, već otvaranje mogućnosti za novi početak.

Na osnovu najnovijeg Counterpoint izveštaja, kao mlad brend, Realme je uspeo da pomeri granice i postane prvi brend koji je predstavio pametni telefon sa punjenjem od 240 W na svetu u okviru USB-C standarda.

Realme GT3: 240 W punjač skraćuje punjenje na ispod 10 minuta

Inovacije u tehnologiji brzog punjenja imaju veliki uticaj na celokupnu industriju pametnih telefona, jer sada oni kombinuju i menjaju mnoge uređaje sa različitim funkcijama koje su ranije bile dostupne isključivo zasebno. Sa sve više funkcija, naravno i upotreba postaje intenzivnija, što direktno rezultira proporcionalnom potrošnjom baterije. Prisustvo inovacija u tehnologiji punjenja, na čemu kompanija Realme nastavlja da radi, uravnotežiće buduće potrebe.

Ranije je bilo normalno da se uređaj puni duže od dva sata i da postoji termin čekanja kako bi se napunio, ali sada sa povećanom konzumacijom različitih sadržaja korisnici sve više kao benefit vide to što ne moraju da imaju pauze u korišćenju svojih pametnih telefona.

Povećane mogućnosti isporuke energije značajno su smanjile vreme punjenja, te sa tehnologijom punjenja koja omogućava više od 100 W može da se postigne potpuno punjenje za 20-25 minuta, dok Realme-ova, prva u industriji izlazna snaga od 240 W, podiže brzo punjenje na viši nivo.

Realme globalni Institut za napredne tehnologije

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u istraživanje i razvoj Realme je odlučio da investira u otvaranje namenskog centra za ovu oblast pod imenom „Realme globalni Institut za napredne tehnologije“, a koji je otvoren u Kineskom gradu Šenženu, uz specijalizovani ogranak u Indiji.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Realme Institut za naprednu tehnologiju radiće na inovacijama u 6 glavnih oblasti, kao što su brzina punjenja, fotografija, ekran, gejming, čipset I industrijski dizajn, te će svaki novi proizvod koji bude kreiran biti opremljen bar jednom od naprednih tehnologija.

Realme je poznat kao brend koji omogućava da napredna tehnologija postane pristupačnija svima. Ovog puta, Realme dokazuje da možemo učiniti i više od toga, tako što ćemo biti vrhunski igrač u industriji – u smislu tehnologije brzog punjenja i stope penetracije u svim segmentima

Francis Wong, izvršni direktor kompanije Realme u Evropi

Kako bi ubrzao inovacije u dizajnu pametnih telefona Realme je već otvorio četiri dizajnerska studija na globalnom nivou, te investicija u istraživanje i razvoj predstavlja Realme-ovu strategiju i rešenost da ubrza inovacije budućeg razvoja proizvoda.

Najbrža tehnologija punjenja na svetu od 240W jedno je od remek-dela “Realme globalnog Instituta za naprednu tehnologiju”, zbog čega će globalna integracija resursa u istraživanje i razvoj otvoriti dodatni potencijal za tehnološke iskorake u budućnosti.

Događaj povodom Realme GT3 premijere održaće se 28. februara u 16:00 časova, a možete ga pratiti uživo preko ovog linka.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi