Redmi Note 14 Pro+ stiže sa masivnom silicijum-karbon baterijom i novim Snapdragon čipom

Xiaomi sprema lansiranje Redmi Note 14 Pro+ sa masivnom silicijum-karbon baterijom od 6.200 mAh, brzim punjenjem od 90W i novim Snapdragon 7s Gen 3 čipom

Redmi Note 14 Pro+ stiže sa masivnom silicijum-karbon baterijom i novim Snapdragon čipom

Zvanična objava Redmi Note 14 Pro serije događa se u Kini u četvrtak, 26. septembra, a promotivna kampanja je u punom jeku. Najnovije informacije otkrivaju da će Note 14 Pro+ imati ogromnu silicijum-karbon bateriju od 6.200 mAh sa punjenjem od 90 W.

Drugi tizer potvrđuje da će telefon biti opremljen čipom Snapdragon 7s Gen 3, najnovijim procesorom srednje klase kompanije Qualcomm.

Prethodni tizeri su otkrili da će serija Note 14 Pro takođe imati IP68 i IP69K zaštitu od prodora vode i prašine, kao i Gorilla Glass Victus 2 staklo za ekran.

Pored informacija o Note 14 Pro, Xiaomi je takođe objavio da će lansirati Redmi Buds 6 zajedno sa novim telefonima. Slušalice će imati in-ear dizajn i dvostruke drajver zvučnike – 12,4 mm dinamičke drajvere i 5,5 mm piezoelektrične visokotonce, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi