Samsung Galaxy A13 4G dobija benchmarking sa Exynos 850 čipsetom

Nakon 5G verzije, Galaxy A13 dobija i 4G verziju

 
Dok je 5G verzija Samsungovog Galaxy A13 zvanična od početka ovog meseca, 4G model tek treba da bude objavljen. Međutim, to će se svakako uskoro promeniti, pošto je proizvodnja navodno već počela u Indiji (koja bi mogla biti jedno od glavnih tržišta na kojem će se ova verzija prodavati).
U međuvremenu, neko ko poseduje Galaxy A13 4G prototip odlučio je da ga provuče kroz Geekbench, a kao i obično, to znači da sada postoji javna lista rezultata na internetu, koja pokazuje kako uređaj radi i otkriva neke od njegovih specifikacija.
 
A13geekbench.jpg
 
Međutim, vesti nisu baš dobre. Prvo, SoC u ovom uređaju je Exynos 850, Samsungov najjeftiniji i najmanje moćni čipset. On je uparen sa 3 GB RAM-a u jedinici koja se našla na benchmarku, iako bi više memorijskih opcija moglo biti dostupno po lansiranju.
Telefon barem koristi Android 12, što znači da postoji šansa da će će doći sa najnovijom verzijom OS-a i tako dobijati ažuriranja sve do Androida 14, javlja Sammobile.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi