Samsung Galaxy Buds2 Pro dobijaju ažuriranje koje poboljšava ambijentalni zvuk

Napredno ažuriranje koje donosi poboljšani ambijentalni zvuk za osobe sa teškoćama u sluhu na Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalicama stiže u Evropu

Samsung Galaxy Buds2 Pro dobijaju ažuriranje koje poboljšava ambijentalni zvuk

Kompanija Samsung je u junu predstavila dva ažuriranja firmvera za svoje Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice u Južnoj Koreji, jedno kao rutinsko izdanje, a drugo kao napredno ažuriranje. To drugo ažuriranje sada postaje dostupno i evropskim korisicnima, a podrazumeva poboljšane funkcije za ambijentalni zvuk koji pomaže osobama sa teškoćama u sluhu.

Ažuriranje R510XXU0AWF4 trenutno je dostupno u Holandiji, a ukoliko već nije, trebalo bi uskoro da bude i u drugim evropskim zemljama, prenosi SamMobile.

Zvanične promene koje je Samsung istakao pri novom ažuriranju su: dodavanje nove opcije u Labs meniju, funkcija “Sharpen call sound” koja izoštrava zvuk u pozivu na bučnom mestu, opcija “Extra-high ambient volume” za “poboljšanje sluha”, pet umesto tri nivoa za jačinu ambijentalnog zvuka i poboljšana stabilnost i pouzdanost.

Po pitanju klizača za jačinu zvuka, sa više nivoa oni nude detaljniju kontrolu nad funkcijom. Efikasnost poboljšanog ambijentalnog zvuka Samsung je, kako tvrdi, testirao u kliničkom ispitivanju uz pomoć laboratorije za slušnu pomoć Univerziteta u Ajovi.

Testovi su navodno pokazali da ove slušalice tako mogu poboljšati i percepciju govora kod korisnika koji imaju blagi do umereni gubitak sluha.

Da biste proverili da li je najnovije ažuriranje dostupno i u Srbiji, otvorite aplikaciju Galaxy Wearable na telefonu koji je povezan sa slušalicama, potom izaberite slušalice i idite na njihova podešavanja – “Earbuds settings”. Nakon toga, idite skroz do dole dok ne nađete opciju “Earbuds software update” koja bi trebalo da prikaže dostupno softversko ažuriranje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi