Samsung Galaxy S24 FE stiže krajem godine

Samsung Galaxy S24 porodica telefona navodno dobija još jednog člana, pošto kompanija radi na Galaxy S24 FE modelu, ali on verovatno neće biti spreman uskoro

Samsung Galaxy S24 FE stiže krajem godine

Još jedan član u Samsung Galaxy S24 seriji telefona biće Galaxy S24 FE model, ukazuju najnovije insajderske informacije, ali najverovatnije je da on neće biti spreman do sledećeg Unpacked događaja planiranog za leto. Umesto toga, južnokorejska kompanija trebalo bi da ga lansira krajem ove godine.

Holandski sajt GalaxyClub koji donosi informacije o ovome, u stvari govori o Samsung projektu sa kodnim imenom R12, ali razumno je pretpostaviti da je u pitanju Galaxy S24 FE, s obzirom na to je R11 bio S23 FE, R10 neobljavljenni S22 FE, a R9 je bio S2 FE model telefona.

Ukoliko Samsung odluči da se drži svog plana iz prošle godine, mogli bismo da vidimo lansiranje ovog telefona na nekim tržištima u poslednjim nedeljama 2024. godine, uz širu dostupnost početkom 2025.

S obzirom na to da je potencijalno lansiranje Samsung Galaxy S24 FE modela – iako možda nije zakazano na leto, ipak je i dalje blizu, što znači da bismo uskoro mogli da vidimo još curenja informacija o ovom telefonu, koje podrazumevaju specifikacije i dizajn uređaja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi