Samsung Galaxy S25 Ultra će imati još tanje ivice oko ekrana, zaštitna folija otkrila dizajn okvira

Zbog uspeha Galaxy S24 serije, očekivanja za Samsung Galaxy S25 Ultra seriju sve više rastu, dok se šuška da će S25 Ultra imati još uže ivice oko ekrana i zaobljenije krajeve

Samsung Galaxy S25 Ultra će imati još tanje ivice oko ekrana, zaštitna folija otkrila dizajn okvira

Zbog impresivnih rezultata prodaje S24 serije, očekivanja za Samsung-ovu sledeću flegšip Galaxy S25 seriju nastavljaju da rastu. Nedavne glasine ukazuju na to da će Galaxy S25 Ultra imati još uže ivice ekrana, što bi moglo nadmašiti čak i Apple iPhone 16 Pro Max. Poznati insajder Ice Universe takođe je podelio nove informacije.

On je podelio fotografiju zaštitnih folija za ekrane S25 serije, uključujući S25, S25+ i S25 Ultra. Sudeći prema ovim slikama, čini se da Galaxy S25 Ultra zaista ima uži ekran, ali da li je bolji od iPhone 16 Pro Max-a, ne može se zaključiti samo na osnovu jedne fotografije.

Prema trenutnim informacijama, Galaxy S25 i S25+ će zadržati ekrane od 6,2 i 6,7 inča, dok će S25 Ultra biti nešto veći sa ekranom od 6,9 inča (S24 Ultra ima ekran od 6,8 inča). Kroz poređenje zaštitnih folija, svi mogu intuitivnije uočiti razlike u veličini između tri modela. Takođe je potvrđeno da će S25 Ultra imati blago „zaobljeniji“ osećaj u izgledu.

Korejski The Elec takođe je otkrio da Samsung ima optimistična očekivanja za prodaju Galaxy S25 serije i planira da postigne cilj proizvodnje od 22 miliona jedinica do juna 2025. godine. S25, S25+ i S25 Ultra će činiti 6 miliona, 4 miliona i 11 miliona jedinica. Nabavka delova će početi ove godine, a masovna proizvodnja će početi već ovog meseca.

Pored toga, S25 FE takođe privlači veliku pažnju. Glasine govore da bi Samsung mogao napraviti novu razliku za S25 FE i dalje ga prilagoditi, prelazeći sa „lakog flegšipa“ na model koji naglašava tanak dizajn, fokusirajući se na vitkiji izgled. Ipak, S25 FE je još u fazi razvoja proizvoda, a specifični detalji tek treba da budu potvrđeni.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi