Samsung Galaxy Z Flip 6 će verovatno dolaziti u novim bojama, ali i sa višom cenom

Samsung planira da predstavi Galaxy Z Flip 6 na Unpacked događaju u julu. Glasine sugerišu cene od 1.099 dolara za model od 256GB i 1.219 dolara za 512GB

Samsung Galaxy Z Flip 6 će verovatno dolaziti u novim bojama, ali i sa višom cenom

Očekuje se da na Samsungovom Unpacked događaju u julu između ostalog budu predstavljeni i Galaxy Z Flip 6 i Fold 6. Glasine sugerišu da će Z Flip 6 imati opcije skladišta od 256GB i 512GB, ali detalji o ceni još nisu zvanično potvrđeni.

Prema izveštaju sa Smartprix-a, u saradnji sa poznatim insajderom OnLeaks-om, model od 256GB će koštati 1.099 dolara, dok će verzija od 512GB koštati 1.219 dolara. Ako su ove cene tačne, to predstavlja povećanje od 100 dolara u odnosu na prethodne modele, suprotno glasinama da Samsung namerava da smanji cenu svojih preklopnih uređaja.

Galaxy Z Flip 6 – očekivane specifikacije i karakteristike

Ista glasina pruža dodatne detalje o Galaxy Z Flip 6. Uređaj će težiti 187g i imati ekran od 6,7 inča. Zanimljivo je da se očekuje da zadrži isti procesor kao njegov prethodnik. Ove specifikacije sugerišu da, iako može biti nekih unapređenja, osnovni hardver bi mogao ostati konzistentan sa prethodnom generacijom, prenosi Mashable.

Druga glasina je otkrila različite opcije boja za Galaxy Z Flip 6. Novi model će biti dostupan u Mint, Silver Shadow, Yellow, Blue, Crafted Black (isključivo online),

Peach (isključivo online) i White (isključivo online). Ovo je promena u odnosu na paletu boja Galaxy Z Flip 5, koja je uključivala Cream, Graphite, Gray, Green i Lavender. Promena opcija boja ukazuje na Samsungovu nameru da osveži vizuelni izgled svog najnovijeg preklopnog telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Martin Mystere

    Sa višom cenom? Ja sam prosto zaprepašten! 😱

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi