Samsung Galaxy Z Fold 6 'Slim' imaće ekran od čak 8 inča

Predstojeća Samsungova varijanta Galaxy Z Fold 6 'Slim' navodno ima prostran ekran od 8 inča, postavljajući novi standard veličine za kompanijske preklopne uređaje

Samsung Galaxy Z Fold 6 'Slim' imaće ekran od čak 8 inča

Samsung se priprema da lansira Galaxy Z Fold 6 ‘Slim’ kasnije ove godine, verovatno oko oktobra, sa impresivnim ekranom od 8 inča, prema izveštaju iz The Elec. Ovo bi značilo značajno povećanje u odnosu na ekrane od 7,6 inča koji se nalaze u prethodnim modelima serije Galaxy Fold.

Galaxy Z Fold 6 ‘Slim’ varijanta ima za cilj da poboljša prenosivost smanjenjem debljine, iako specifične dimenzije nisu objavljene. Važno je napomenuti da Samsung planira da izostavi podršku za S Pen u ovom modelu, verovatno kao deo napora da pojednostavi dizajn.

Galaxy Z Fold 6 ‘Slim’ stiže na jesen

Očekuje se ograničena proizvodnja od manje od 500.000 jedinica, sa početnom prodajom koja je usmerena na odabrana tržišta poput Kine, uz potencijalnu dostupnost u SAD i Koreji. Ovaj strateški potez naglašava Samsungov odgovor na tržišne trendove koji favorizuju tanje preklopne uređaje.

Dok je zvanično predstavljanje Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 zakazano za 10. jul, detalji o predstavljanju varijante ‘Slim’ ostaju nejasni.

Samsung.com trenutno prima rezervacije za Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 uz poklon popust do 29.000 dinara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi