Samsung Galaxy Z Fold4 - otpakivanje

Stigla je nova generacija Samsung telefona sa savitljivim ekranom: otpakivanje Samsung Z Fold4 telefona je pred vama, evo naših prvih impresija o ovom telefonu.

Šta je novo, šta je drugačije u odnosu na prethodnika?
Nažalost nismo otišli u London početkom meseca da se unapred, uživo upoznamo sa novim uređajima kompanije Samsung ali eto imamo priliku da otpakujemo Galaxy Z Fold4 pre nego krene prodaja kod nas. Ne Benchmark, već nijedan medij iz Srbije, nije bilo vremena da se dobije viza, džabe i urgencije Samsunga iz Londona…sve to po pitanju dobijanja UK viza postalo je isuviše mučno i naporno i eto – za dva meseca smo dva puta trebali da odemo u London – a nismo… pa smo informacije u isto vreme dok su kolege iz susednih zemalja bile na licu mesta, pratili – online
Ali šta je tu je…barem nismo morali da čekamo predugo na zvezdu ovog letnjeg unpacking događaja: pored drugog telefona u vidu Z Flip4 modela, novog sata i novih slušalica, ipak je Galaxy Z Fold4 onaj glavni telefon u ponudi Samsunga, sve dok početkom naredne godine svetlost dana ne ugleda S23 serija
Fold4.jpg
Zanimljivo je bilo čitati komentare na objavu ovog telefona, u stilu, šta je tu novo. Vidite, slažem se da je možda moglo tu biti još po nekog unapređenja, ali mislim da je veći problem onih koji komentarišu u tome što neko očekuje da Samsung u potpunosti promeni formu uređaja a to se naravno neće dogoditi. I proizvođači su svesni da je sve manje onih koji menjaju telefon kao nekada, godinu za godinom, to je prošlost – ali svake godine je tu veliki broj korisnika kojima je ovo godina apgrejda i koji su poslednji put menjali telefone pre dve, tri ili četiri godine. U odnosu na prethodnu godinu unapređenja nisu ni brojna ni konkretna, ali u odnosu na dve ili tri godine unazad, stvari već jesu bolje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi