Samsung Galaxy Z Fold7 sledeće godine dobija ozbiljno unapređenje, stiže u dve verzije sa revolucionarnim dizajnom

Samsung je u svojevrsnom knockdown-u jer njegovi telefoni iz Galaxy Z Fold serije su dozvolili da ih konkurencija iznenadi i pretekne na mnogim poljima, zbog toga se za iduću godinu sprema Galaxy Z Fold7

Samsung Galaxy Z Fold7 sledeće godine dobija ozbiljno unapređenje, stiže u dve verzije sa revolucionarnim dizajnom

Samsung je ove godine dobio bolan šamar od konkurencije (Google i Honor) kada su u pitanju telefoni sa preklopnim ekranom. Kao da to nije bilo dovoljno dokusurio ga je Huawei sa prvim telefonom sa dve šarke i trostruko preklapajućim ekranom. Zbog toga južnokorejski elektronski gigant  planira slatku osvetu i lansiranje Galaxy Z Fold7 u dve veoma zanimljive verzije, uključujući tri-fold i roll-up telefone za još impresivnije mogućnosti preklopnih uređaja.

Samsungov flegšip preklopni telefon Galaxy Z Fold7 za sledeću godinu navodno će imati dve verzije! GalaxyClub tvrdi da je primećen misteriozni razvojni kod za mobilne telefone, što sugeriše da bi Samsung mogao da predstavi dve Galaxy Z Fold7 serije sledećeg leta.

Prema prvim izveštajima, preklopni telefon Galaxy Z Flip7 sa školjkastim dizajnom, koji se očekuje sledeće godine, nosi kodno ime B7, dok Galaxy Z Fold7, veliki preklopni telefon koji se može transformisati u tablet, nosi naziv Q7. Pored toga, “GalaxyClub” je nedavno otkrio misteriozni novi model “Q7M”, koji ima isto vreme razvoja kao Q7 i B7. Stoga se spekuliše da će ova tri modela biti predstavljena zajedno sledećeg leta.

Pretpostavlja se da je Samsung Q7M verovatno varijanta Galaxy Z Fold7, koja će nuditi drugačiji dizajn ili specifikacije, ali podseća se i na nedavne glasine. Postoje informacije da će Samsung lansirati “tri-fold telefon” kako bi konkurisao Huawei Mate XT-u i učvrstio svoju poziciju na tržištu preklopnih telefona.

Pored dizajna sa tri preklopa, korejski mediji su nedavno objavili da Samsung planira lansiranje “roll-up telefona” sa ekranom koji se može uvući. Kada je u potpunosti otvoren, ekran dostiže dijagonalu od 12,4 inča. Takođe će biti opremljen tehnologijom sočiva ispod ekrana kako bi sakrio prednju kameru.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi