Samsung ozvaničio Galaxy Fit e pametnu narukvicu

Samsung Galaxy Fit e pametna narukvica je tiho ozvaničena

Samsung Galaxy Fit e pametna narukvica je tiho ozvaničena. U pitanju je uređaj sa cenom od 40 evra (značajno jeftinije od Galaxy Fit modela koji košta 100 evra). Galaxy Fit e ima ugrađeni monitor rada srca, 5ATM vodootpornost, kao i radni vek baterije od 6-7 dana stalnog korišćenja (odnosno do 13 dana povremenog korišćenja).
sam2_261.jpgNarukvica ima 0.74-inčni monohromni OLED displej. Ekran podrazumevano prikazuje vreme i brojač koraka, ali takođe može da prikazuje i obaveštenja i događaje iz kalendara iz korisnikovog telefona.Pametna narukvica je dostupna za prednaručivanje u nekoliko evropskih prodavnica (uključujući Samsung.com lokalne podsajtove), a moguć je izbor između crne, bele i žute boje kaiša (sam uređaj je uvek crn).
sam3_83.jpgPoređenja radi, skuplji Galaxy Fit ima veći 0.95-inčni OLED displej i sličan radni vek baterije, ali je Fit e tanji i lakši.Izvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi