Samsung predstavio Level On i Level Link audio opremu (video)

Samsung je predstavio Level On bežične slušalice, kao i Level Link dongle koji audio uređaje pretvara u bežične prijemnike zvuka.

Prošle godine, Samsung je predstavio svoju Level On seriju slušalica. Međutim, veliki broj korisnika preferira bežične slušalice, tako da Samsung za njih sada u ponudi ima i wireless modele. Ove slušalice su u suštini slične njihovim verzijama sa kablom. Imaju 40mm drajvere, tehnologiju aktivnog otklanjanja šuma, koja prema rečima Samsunga precizno pronalazi okružujuće zvuke i izoluje ih, pružajući bolje iskustvo slušanja.

Kada je Level Link u pitanju, u pitanju je dongle koji se može priključiti na tradicionalnije audio proizvode, čime ih pretvara u bežične prijemnike. Na primer, moguće je povezati par zvučnika na Level Link, ili na televizor, a odatle je moguće bežično streamovati zvuk na taj uređaj. Level link ima pofršku za X Low Latency kodek, Samsung HD, SBC i AAC. Cena Level On i Level Link audio opreme nije poznata, a uređaji su dostupni od ovog meseca.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi