Samsung sprema neprimetna ažuriranja za Galaxy S23 seriju telefona

Ideja je da se ažuriranja obavljaju u pozadini, bez potrebe da odmah resetujete telefon ili gasite aplikacije koje koristite.

Google je predstavio Seamless Updates na svojim Pixel telefonima još 2016. godine, a sada Samsung planira da uradi isto. Sistem funkcioniše tako što se ažuriranje instalira na particiju B, dok vi koristite svoj telefon sa particije A. Tek kada se ceo proces obavi, možete da restartujete telefon i primenite nove promene, umesto da vam je telefon nedostupan tokom celog procesa ažuriranja.

Jedan od potpredsednika kompanije Samsung, Hjeson Jeong je izjavio u intervjuu da će Samsung implementirati Seamless Updates naredne godine sa OneIU 6 korisničkim interfejsom.

Sa druge strane, Google je objavio da će svi telefoni sa Android 13 morati da imaju Seamless Updates- Ovo znači da će Samsung, ukoliko planira da predstavi Galaxy S23 seriju sa Android 13 operativnim sistemom, morati da implementira pomenuti novi sistem ažuriranja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi