Samsung televizori koji predstavljaju nove standarde

Samsung televizori su izvrstan primer digitalne transformacije, jer nisu samo alat za gledanje raznovrsnih sadržaja, već omogućavaju i internet povezivanje, kao i interakciju sa različitim aplikacijama

Samsung televizori koji predstavljaju nove standarde

U današnjem digitalnom dobu, oblikovanom modernom tehnologijom, vidimo kako se uređaji koji su nekada imali jednostavnu svrhu, transformišu u mnogo više od toga. Televizori su izvrstan primer ove transformacije, jer danas nisu samo alat za gledanje raznovrsnih sadržaja, već omogućavaju i internet povezivanje, kao i interakciju sa različitim aplikacijama.

Ova evolucija nosi sa sobom brojne prednosti i izazove, posebno u pogledu bezbednosti podataka. Ipak, kada je u pitanju zaštita korisnika, kompanija Samsung posebnu pažnju posvećuje ovom segmentu, a to se jasno vidi kada su u pitanju dva uređaja – Samsung OLED 77“ i Samsung Neo QLED 98“.

Spektakularno iskustvo uz OLED TV od 77”

Napredna OLED tehnologija donosi duboke boje i izuzetan kontrast, pretvarajući dnevnu sobu u bioskopsko platno. Fenomenalni 4K kvalitet slike dopunjen sa 20 različitih neuronskih mreža prikazuje svu moć 4K rezolucije, kao i nenadmašnu osvetljenost i superiornost slike. Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77” takođe dolazi sa nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Ovaj pametni televizor podržava takođe i HDR10+ tehnologiju, koja omogućava živopisniju sliku sa bogatim bojama i dubljim crnim tonovima.

Ovaj televizor opremljen je i najnovijom Smart TV platformom, koja vam omogućava pristup najpopularnijim streaming uslugama, poput Netflixa, Amazon Prime Videa i Disney+. To znači da možete jednostavno da gledate svoje omiljene sadržaje, ali i da pronađete nove filmske naslove ili serije, samo jednim pritiskom na daljinski upravljač.

Samsung OLED od 77 inča može se pohvaliti i impresivnim audio sposobnostima. Dolby Atmos tehnologija pruža bogat i snažan audio ugođaj koji oživljava svaki trenutak, pa bez obzira na to da li emituje akcioni film ili epizodu opuštajuće serije, zvuk će biti na visini zadatka.

Samsung OLED TV od 77“ idealan je izbor i za sve one koji žele savršen balans između vrhunske slike i sofisticiranog dizajna. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno ističu eleganciju ovog televizora, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom enterijeru.

Njegovo visočanstvo – Neo QLED od 98 inča

Prvoklasni bioskopski osećaj garantuje vam i Samsung Neo QLED od 98 inča. U pitanju je TV koji donosi besprekornu tehnologiju prikaza, ali i elegantan dizajn ekrana čime korisnicima nudi visokokvalitetno iskustvo.

Briljantni Quantum HDR pruža najsjajniju sliku i najčistiji kontrast, a uz podršku neuronskog Quantum procesora 4K, Theatrum slika garantuje autentične i jasne boje, optimizovane za ekran veličine 98″. Neo QLED od 98” opremljen je i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja, a osim toga ima ugrađenu i opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, stvarajući očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika.

Ni kod ovog Samsung modela televizora ne smemo da zaboravimo impresivni zvuk, koji predstavlja još jednu ključnu komponentu u stvaranju nezaboravnog televizijskog iskustva. Dolby Atmos tehnologija zvučnika omogućava vam da se potpuno uronite u svet zvuka, kao da ste stvarno deo scene. Q-Symphony funkcija pruža sinhronizovani zvuk iz svakog zvučnika na televizoru i soundbaru, stvarajući zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako svim filmofilima pruža fantastičan doživljaj.

Ključ sigurnosti je u Knox platformi

Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo vaših podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar vašeg televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o tome, kreirajući brojne dodatne pogodnosti za svoje korisnike. Tako je Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima Samsung OLED TV 77“ definitivno može da se pohvali.

Benefiti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke. Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa vašim TV-om, a istovremeno ste zaštićeni i od zlonamernih napada, jer ova platforma vrši automatsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa „phishing” sajtovima. Pored potpune sigurnosti, bezbednosni tim kompanije Samsung redovnim ažuriranjem, revizijama i monitoringom ujedno optimizuje vaš uređaj kako biste imali potpuni ugođaj.

Više o Samsung OLED TV od 77“ potražite na LINKU.

Više o Neo QLED 4K TV od 98“ potražite na LINKU.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi