Samsung u septembru objavljuje svoj smartwatch

Najnoviji izveštaj koji se danas pojavio sugeriše nam da kompanija Samsung želi da se upusti u borbu sa Apple-om i na polju pametnih satova te da objavi svoj model što pre. Izveštaj na Patently Apple sajtu tvrdi da će Samsung objaviti svoj smartwatch pre IFA sajma u Berlinu u septembru. Samsung je odluči

Najnoviji izveštaj koji se danas pojavio sugeriše nam da kompanija Samsung želi da se upusti u borbu sa Apple-om i na polju pametnih satova te da objavi svoj model što pre. Izveštaj na Patently Apple sajtu tvrdi da će Samsung objaviti svoj smartwatch pre IFA sajma u Berlinu u septembru. Samsung je odlučio da svoj smartwatch nazove “Samsung Gear”, kao i da on bude predstavljen na posebnoj konferenciji, a ne na onoj na kojoj se očekuje Samsung Note 3. Iako se ne navode izvori ovih informacija, znamo da Samsung sprema pametni sat i već smo imali prilike da vidimo procureli izgled interfejsa uređaja. Ukoliko Samsung zaista predstavi svoj Gear pametni sat za nešto više od mesec dana, on će imati ogromnu vremensku prednost u odnosu na Apple i verovatno odneti pobedu.
Samsung Gear pametni sat

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi