Svaka generacija Pixel telefona imala je neku manu, pa ni Pixel 6 nije izuzetak

Više korisnika je na Redditu prijavilo problem treperenja koji se pojavljuje kada se pritisne dugme za napajanje na Pixel 6 Pro

 
Na Pixel 6 i Pixel 6 Pro pojavili su se prvi problemi, uključujući treperenje ekrana i neočekivani efekat zelene nijanse, prijavljuju neki od prvih korisnika. Problemi su primećeni samo dan nakon što je serija Pixel 6 puštena u prodaju u SAD. Oba nova Google Pixel telefona dolaze sa vlasničkim Tensor SoC-om kompanije Google i rade na Androidu 12. Pixel 6 i Pixel 6 Pro takođe imaju poboljšanja kamere sa veštačkom inteligencijom (AI).
Više korisnika je na Redditu prijavilo problem treperenja koji se pojavljuje kada se pritisne dugme za napajanje na Pixel 6 Pro. Problem je takođe primetila i redakcija Android policije i postojao je na jednoj od njenih probnih uređaja. Međutim, nejasno je da li je problem dostupan i na običnom modelu Pixel 6 jer se većina pritužbi korisnika odnosi na Pixel 6 Pro.
 
Ako ste propustili: Google je objavio Android 12 za Pixel 3 i novije uređaje
Jedan od pogođenih korisnika napravio je kratak video da ponovi problem. Neki korisnici veruju da bi treperenje moglo biti posledica statičkog naboja koji bi telefon otpustio pritiskom na dugme za napajanje.
Pored problema sa treperenjem, neki korisnici Pixel 6 i Pixel 6 Pro su iskusili efekat zelene nijanse koji se iznenada pojavljuje na ekranu.
Drugi korisnik na Tviteru je prijavio da je primetio dizajn sa dve rupe na Pixel 6 Pro zbog neke greške. Korisnik je na ovof društvenoj mreži postavio video koji prikazuje sekundarni izrez, što bi moglo biti zbog nekih mrtvih piksela na ekranu.
Kroz sve prijavljene žalbe, nejasno je da li su problemi nastali zbog grešaka u softveru ili zbog nekih hardverskih problema.
Pixel 6 i Pixel 6 Pro predstavljeni su prošle nedelje. Oba nova telefona dolaze sa prilagođenim Tensor SoC-om. Telefoni takođe dolaze u novom dizajnu koji ima IP68 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi