Sve funkcije koje nude Redmi uređaji, a da to niste znali

Mobilni telefoni su sastavni deo ljudske svakodnevice i danas su verovatno najbitniji uređaji koje posedujemo.

Mnogi od nas zapravo koriste mobilni telefon više od običnog računara, i to za stvari koje do skoro nismo pomislili da se mogu uraditi na telefonu. Baš zbog toga, proizvođači mobilnih telefona stalno pronalaze načine da svoje korisnike obraduju novim funkcijama i mogućnostima koje njihov pametni uređaj nudi, ne bi li svako pronašao telefon baš po svojoj meri.
Prvi brend koji mnogima pada na pamet kada su u pitanju „ekstra“ funkcije je svakako Xiaomi, proizvođač koji definitivno zasniva svoj uspeh na velikom broju inovacija. U bogatom asortimanu Xiaomi uređaja mogu se naći modeli koji odgovaraju apsolutno svakome. Ipak, jedna serija telefona se tokom godina istakla i postala jedna od najpopularnijih na globalnom nivou. Radi se o Redmi seriji telefona. Ovi uređaji, koji su početkom godine dostigli 240 miliona prodatih primeraka, u mnogim svetskim zemljama beleže rekorde po prodaji. Zbog toga ne čudi i veliko interesovanje javnosti koje je privukla ovogodišnja Redmi Note 11 serija, u kojoj se između ostalog našao i Redmi Note 11S model. Ipak, uprkos velikoj rasprostranjenosti, postoje Redmi funkcije za koje ne znaju ni najverniji fanovi. Predstavljamo vam neke od njih.
Oživite sve što se nalazi na ekranu
Redmi Note 11S poseduje ekran sa maksimalnom osvetljenošću do 1000 nita koji može da obezbedi neverovatan opseg boja i fantastičnu jasnoću animacija. Ipak, kako je ekran često podešen da radi sa brzinom uzorkovanja od 60 Hz radi uštede baterije, ovo mnogi korisnici i ne znaju. Ušteda baterije je veoma bitna, ali ako naprotiv volite da igrate igre, Redmi Note 11S takođe ima stopu uzorkovanja od 90 Hz pa sve do impresivnih 180 Hz, koji će omogućiti da sve što se nalazi na vašem ekranu bude neverovatno jasno i živopisno, kao da se odigrava tik pred vama.
Iskoristite punu rezoluciju za savršene fotografije
Glavna kamera modela Redmi Note 11S ima primarni senzor od čak 108 MP uz pomoć koga svaki korisnik može na jednostavan način da zabeleži jako detaljne fotografije koje se dobijaju spajanjem piksela. Ipak, ako želite da osetite maksimum koji ova kamera može da pruži, morate aktivirati opciju za snimanje u punoj rezoluciji od 108 megapiksela u podešavanjima kamere. To će omogućiti mnogo bolje detalje, ali što je još važnije mnogo živopisnije boje i lepšu kompoziciju objekata.
108MP_1.jpg
Za duže trajanje baterije, smanjite osvetljenje ekrana
Iako Redmi Note 11S može da se pohvali sjajnim kapacitetima baterije od 5.000 mAh i brzim 33W Pro punjenjem uz koje se uređaj napuni za oko sat vremena, odnosno jedno jednostavno podešavanje omogućiće vam celodnevno korišćenje vašeg telefona bez ikakvog problema. Naime, dovoljno je samo da ručno smanjite osvetljenost ekrana na 50% i moći ćete da koristite vaš uređaj gotovo celog dana bez ikakvih problema. Ovo podešavanje je najkorisnije tokom sunčanih dana kada želimo da maksimalno produžimo trajanje baterije, a nije nam bitan najviši kvalitet prikaza.
Redmi Note 11S 11S doneo je ozbiljan iskorak i usavršavanje skoro svih mogućnosti telefona, kako bi svaki korisnik imao pristup naprednim funkcijama u svom svakodnevnom korišćenju ovog fantastičnog uređaja koji podiže korisničko iskustvo na još viši nivo.
Inače, do kraja septembra traje posebna akcija! Naime, Redmi Note 11S uređaj možete nabaviti po ceni od 31.999 RSD, što predstavlja uštedu od 3.000 RSD imajući u vidu da je redovna cena 34.999 RSD. u Xiaomi Store i kod ovlašćenih maloprodaja.
PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi