Tecno CAMON 19: Impresivne fotografije po pristupačnoj ceni

Tecno CAMON 19 je pravi primer da dobra kamera ne ide samo u skupe telefone, i da svi ljubitelje fotografije mogu da prave nezaboravne uspomene

Tecno CAMON 19: Impresivne fotografije po pristupačnoj ceni

Tecno CAMON 19 pametni telefon, dostupan u prodaji u Srbiji, kreiran je sa ciljem da prevaziđe tradicionalne izazove prilikom noćnog fotografisanja, ali i u uslovima lošeg osvetljenja. Sa fokusom na moćnu kameru od 64 megapiksela, ovaj pametni telefon postaće vaš glavni saveznik u kreiranju nezaboravnih uspomena – u svakom trenutku, gde god se našli.

Pametni telefoni CAMON 19 serije poseduju implementiranu Samsung tehnologiju senzora filtera u boji RGBW, koja dodaje beli podpiksel postojećim univerzalnim RGB konfiguracijama kako bi omogućio da se unos svetlosti poveća za 30 procenata.

„Tecno CAMON 19 serija je odgovor za korisnike širom sveta koji traže vrhunski pametni telefon koji kombinuje stil i performanse sa unapređenim fotografskim iskustvom”, istakao je Džek Guo, generalni direktor kompanije Tecno, „Veoma smo ponosni na modele Tecno CAMON 19 serije koji nastavljaju da jačaju posvećenost kompanije u istraživanju novih mogućnosti kada je u pitanju spoj tehnologije, inovacija i dizajna”.

Vreme je za noćne fotografije visokog kvaliteta

Glavna trostruka kamera od 64 megapiksela na Tecno CAMON 19 telefonu poseduje specijalnu tehnologiju senzora filtera što omogućava kreiranje kvalitetnih fotografija pri lošem osvetljenju. Korišćenjem ove tehnologije, portretne fotografije nastale u noćnim uslovima imaju bolju osvetljenost, više kontrasta i oštrine, dok je šum na fotografijama eliminisan.

Prednja kamera od 16 megapiksela zadužena je za kreiranje kvalitetnih selfi fotografija, uz algoritam za pojačano osvetljenje. Na taj način, svi subjekti na fotografiji videće se jasno, fotografije će biti oštre i pune detalja, čak i pri uslovima slabijeg osvetljenja.

Izuzetno tanak okvir, za besprekorno korisničko iskustvo

Ekran dijagonale od 6,81-inča poseduje okvir debljine svega 0,98 mm čime je omogućen znatno poboljšan pregled sadržaja. Bilo da ste ljubitelj društvenih mreža, gledanja video klipova, filmova, serija ili čitanja knjiga i članaka na pametnom telefonu, veliki displej na CAMON 19 pametnom telefonu omogućiće vam da uživate u omiljenim aktivnostima istovremeno štiteći vaše oči od negativnog plavog svetla, što potvrđuje i TüV Rheinland sertifikat koji CAMON 19 poseduje.

Boje, cena i dostupnost

Tecno CAMON 19 dostupan je u dve jedinstvene boje – Sea White i Eco Black, a možete ga pronaći u Gigatron i Tehnomedia prodavnicama, po preporučenoj ceni od 26.999 RSD.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi