Tecno POVA Neo 2 je gejmerski telefon sa baterijom od 7.000 mAh za 22.000 dinara

Kompanija Tecno nedavno je predstavila nekoliko pametnih telefona koji nude odlične performanse po pristupačnoj ceni, uključujući i model POVA Neo 2

Tecno POVA Neo 2 je gejmerski telefon sa baterijom od 7.000 mAh za 22.000 dinara

Sa ciljem da kvalitetom i inovativnim tehnološkim rešenjima osvoji srca korisnika na domaćem tržištu, Tecno je kao jedan od prvih modela dostupnih u Srbiji odabrao upravo POVA Neo 2. Pored jedinstvenog, asimetričnog dizajna kućišta, ovaj pametni telefon poseduje bateriju kapaciteta od čak 7000 mAh, što ga čini idealnim za celodnevno korišćenje.

Inovativni dizajn, velika baterija

Imajući u vidu konstantne inovacije i unapređenja u industriji pametnih telefona, zahtevi korisnika menjaju se i rastu, što proizvođače pametnih telefona motiviše da kontinuirano rade na rešenjima koja će potencijalnim korisnicima biti upravo presudni faktor pri odabiru novog pametnog telefona.

Tecno POVA Neo 2 pametni telefon poseduje dizajn koji ga definitivno izdvaja i čini uočljivim, u odnosu na druge proizvođače. Takav efekat postignut je upravo zbog dizajna kućišta koje odlikuje asimetričan okvir kamere, ali i linije koje su različite debljine, te kombinacija ovih različitosti daje celokupnom izgledu telefona pomalo gejmerski dizajn.

Ono što pored dizajna ovaj telefon takođe čini pravim izborom za korisnike koji su ljubitelji video igara jeste baterija od 7000 mAh.

Tecno POVA Neo 2: bolje gejming iskustvo

Kada je reč o igranju video igara na pametnom telefonu, kako bi korisničko iskustvo bilo na najvišem nivou Tecno POVA Neo 2 poseduje brojne prednosti. Telefon odlikuje veliki ekran od 6,82 inča, rezolucije 1640×720 piksela, uz osvežavanje od 90 Hz.

Tecno POVA Neo 2 pokreće MediaTek Helio G85 procesor, a za grafički podsistem zadužen Mali-G52 MC2 GPU. Performanse prilikom igranja igara su znatno unapređene zahvaljujući moćnoj funkciji pod nazivom Dual Game Engine, koja omogućava malu potrošnju baterije, visok kvalitet slike, i besprekoran prikaz detalja, bez kašnjenja prilikom igranja. 

Pametni telefon Tecno POVA Neo 2 dostupan je u boji Uranolite Gray i Orange Magma, a možete ga pronaći u Gigatron i Tehnomedia online prodavnicama, po ceni od 21.999 dinara.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi