Tecno predstavlja Phantom V Flip2 5G – Preklopni telefon sa vrhunskim dizajnom i naprednom AI tehnologijom

Tehnološki brend Tecno juče je predstavio svoj novi, AI-poboljšani, preklopni pametni telefon druge generacije – PHANTOM V Flip2 5G

Tecno predstavlja Phantom V Flip2 5G – Preklopni telefon sa vrhunskim dizajnom i naprednom AI tehnologijom

Inovativni tehnološki brend Tecno danas je predstavio svoj novi, AI-poboljšani, preklopni pametni telefon druge generacije – PHANTOM V Flip2 5G. Upečatljiv spoj modernog estetskog dizajna i moćnih tehnologija donosi zabavno, moderno i funkcionalno preklopno iskustvo koje svaki dan čini nezaboravnim.

Pružajući lakoću i eleganciju u džepnom formatu za svakodnevni život, PHANTOM V Flip2 5G dolazi opremljen potpuno novim Tecno AI paketom funkcija. Paket uključuje unapređeni Gemini-integrisani Ella AI asistent, AI Artboard, AI Writing i još mnogo toga. Unapređeno preklopno iskustvo sa zadivljujućim ThruPool ekranom inspirisano je idejom da ekran nema ivice. Telefon poseduje vrhunski sistem kamera, ultra-tanak glavni ekran i dugotrajnu 4720mAh Super bateriju sa 70W Ultra Charge tehnologijom.

U kompaniji Tecno verujemo da su forma i funkcionalnost podjednako važni faktori u dizajnu naših proizvoda. Zadovoljstvo nam je što korisnicima donosimo novi PHANTOM V Flip2 5G, koji savršeno ističe oba ova elementa u uređaju džepne veličine,” rekao je Jack Guo, generalni direktor Tecno. „Ovaj stilizovani novi flip telefon odražava posvećenost brenda pružanju futurističkog dizajna i tehnologija koje su zabavne, funkcionalne i revolucionarne u životima naših globalnih korisnika.”

TECNO AI je remek-delo kreativnosti

Iako je PHANTOM V Flip2 5G kompaktan, bogat je inovativnim AI funkcijama koje pružaju značajnu podršku kreatorima sadržaja i ljubiteljima mode. Tecno AI predstavlja novi set AI funkcija koje unapređuju kreativnost, udobnost i zabavu, omogućavajući svakom korisniku da se istakne na društvenim mrežama i oslobodi svoju kreativnost.

Bilo da pretražujete društvene mreže, upravljate radnim projektima ili organizujete zabavu s prijateljima, Tecno AI Ella AI Gemini-integrated asistent u uvek je tu da vam pomogne. Ella pruža mogućnosti online pretrage i Smart Q&A, dajući inteligentne odgovore zasnovane na informacijama u realnom vremenu i tečno odgovarajući na vaša pitanja. Takođe, obezbeđuje vam da pametnije upravljate sa više od 400 sistemskih funkcija, uključujući postavljanje pozadina i promenu jezika sistema. PHANTOM V Flip2 5G takođe nudi AI funkcije kao što su AI Text Summary i face to face AI Translation, dok funkcije AI Writing kao što su sažimanje, generisanje, lektura i prepisivanje teksta pomažu pri uštedi dragocenog vremena.

Kombinujući neograničenu ljudsku maštu sa snagom veštačke inteligencije, Tecno AI kreativni alati obezbeđuju korisnicima nove načine izražavanja. Sa AI Artboard i AI WallPaper, svako može kreirati umetničko remek-delo, dok veštačka inteligencija pretvara jednostavne skice korisnika u neverovatna umetnička dela. Magic AI Eraser omogućava korisnicima da spasu svoje fotografije uklanjanjem neželjenih objekata ili prolaznika, dok One Click Cutout automatski prepoznaje i izdvaja subjekte jednim dugim pritiskom, omogućavajući brzo i lako deljenje slika.

ThruPool cover ekran za idealne fotografije sa PHANTOM V Flip2 5G

Ikona elegantnog i fluidnog dizajna, ThruPool cover ekran modela PHANTOM V Flip2 5G je stilska kreacija inspirisana beskonačnim bazenima. Preklop donosi ekran od 3,64 inča koji je savršeno integrisan sa blago zakrivljenim glavnim telom, dok je kamera postavljena tako da se stapa sa pikselima koji se prelivaju preko displeja.

PHANTOM V Flip2 5G podržava više od 2000 aplikacija koje olakšavaju život korisnicima, koji često neće morati ni da otvore glavni ekran. Ekran je znatno unapređen u poređenju sa prethodnim modelom, i vizuelno je impresivan, a ujedno i izuzetno funkcionalan. Ekran je veći i pravilnijeg oblika, što ga čini prirodnijim za korišćenje, dok njegov displej sa 413 PPI pruža kompleksne i dinamične prikaze.

Glavni ekran uređaja pruža impresivno iskustvo, karakteristično za vrhunske telefone sa klasičnim dizajnom, dok je ekran preklopa redizajniran kako bi bio još funkcionalniji, bez potrebe za stilom prikaza fajlova. Umesto tradicionalnog  izgleda fajlova, PHANTOM V Flip2 5G nudi desktop centar aplikacija, obezbeđujući korisnicima da izvrše više operacija na spoljašnjem ekranu bez nepotrebnog listanja. Korisnici mogu kreirati prečice za brz pristup korisnim funkcijama poput pedometra i vremenske prognoze. Ekran takođe podržava prikaz pune tastature, što olakšava biranje brojeva i kucanje, uključujući i funkciju brzih odgovora.

Korisnici mogu uneti više personalnosti u korišćenje svog pametnog telefona kroz prilagodljive ekrane i simpatične interaktivne ljubimce. Ekran preklopa se može prilagoditi različitim stilovima, uključujući magazine, grafite i upadljive dizajne. Uz to, pet novih životinja je dodato u verziju Outer Screen Cute Pet 2.0, donoseći dodatnu dozu slatkoće. Korisnici mogu maziti svoje ljubimce i uživati u zabavnim interakcijama. Za ljubitelje igara, ekran nudi niz mini-igara kao što su Cute Pet Jump, 2048 Landmark Edition, Cute Pet Elimination Music, Sudoku i druge, omogućavajući korisnicima da se zabave bez potrebe za otvaranjem glavnog ekrana.

Flagship kamera unapređena FreeCam tehnologijom

Iako savršeno odgovara u džepu, PHANTOM V Flip2 5G pruža sistem kamera na nivou vrhunskih telefona sa 50MP glavnom kamerom, 50MP ultra-širokougaonom kamerom i prednjom 32MP kamerom, dok njegov preklopni oblik otvara nove perspektive snimanja.

Moćne zadnje kamere nude izvanredne rezultate bez gubitaka u optičkom zumu, sa 2x produženim središtem i 2x-10x zumom, što znači da se kvalitet slike očuva čak i pri uveličavanju. Za fotografije prijatelja ili nezaboravnih trenutaka na zabavama u uslovima slabog osvetljenja, velika glavna kamera sa senzorom od 1/1,57″ i pikselima od 1µm pruža jasne, detaljne fotografije sa poboljšanom jasnoćom, osvetljenošću i tonom. Glavna kamera takođe podržava 1080p@60fps Ultra HD video stabilizator za jasne, stabilne video zapise, čak i u pokretu.

Prednja 32MP kamera  je idealna za snimanje odličnih selfija ili uzbudljivih vlogova, sa naprednom faznom detekcijom auto-fokusa (PDAF) i preciznijim auto-fokusom na ljudsko oko koji omogućava bolje prepoznavanje detalja. Opremljena prednjim blicem i fizičkim izvorom svetlosti, rešava problem nedostatka svetlosti za selfije u uslovima slabog osvetljenja, čineći selfije jasnijim, svetlijim i realističnijim.

Sa svojim preklopnim dizajnom, PHANTOM V Flip2 5G menja standardno snimanje i omogućava kreativnije iskustvo fotografisanja. Mogućnost lebdenja pod bilo kojim uglom od 30-150° omogućava korisnicima da istraže nove perspektive sa FreeCam snimanjem. FreeCam Selfie, FreeCam Group Selfie i FreeCam Video obezbeđuju korisnicima da maksimalno iskoriste preklopni dizajn za snimanje uzbudljivih snimaka hands-free. „Hoovering” telefona takođe osigurava snimanje neverovatnih FreeCam Timelapse i FreeCam Long Exposure snimaka bez potrebe za stativom.

Pored FreeCam, preklopni dizajn sa dualnim ekranima obezbeđuje još više neočekivanih metoda snimanja. Sa Ultra Selfie funkcijom, korisnici mogu praviti izuzetno detaljne, ultra-široke selfije bez otvaranja uređaja, koristeći vrhunske zadnje kamere telefona. Uz Cover Screen Preview, ekran za snimanje se prikazuje i na glavnom ekranu i na ekranu preklopa, tako da subjekat snimanja tačno vidi kako će snimak izgledati u realnom vremenu. Takođe, sa Retro DV Mode, korisnici mogu doživeti klasične vibracije video kamere dok je uređaj u položaju lebdenja, kreirajući snimke atmosfere uz ugrađene šablone i filtere.

Ultra-tanki Flagship 120Hz glavni ekran

Pored svog prepoznatljivog ThruPool ekrana preklopa, PHANTOM V Flip2 5G takođe sadrži besprekorno ultra-tanki glavni ekran od 6,9 inča, koji korisnicima pruža impresivno iskustvo gledanja. Ekran sa 120Hz LTPO samo-adaptivnom frekvencijom osvežavanja obezbeđuje besprekornu i dinamičnu interakciju sa ekranom. AMOLED FHD+ ekran sa 100% P3 kolornim spektrom nudi bogato iskustvo gledanja, dok visok nivo PWM prigušivanja od 2160Hz kontroliše osvetljenost kako bi se smanjio uticaj na oči tokom upotrebe.

Čak i pri redovnom preklapanju i otvaranju, linija nabora glavnog ekrana je minimalna, delimično zahvaljujući dvostrukim heliksno zvezdastim šarkama. Konstrukcija od čelika visoke čvrstoće iz avio industrije osigurava čvrsto prijanjanje prilikom otvaranja i zatvaranja, dok pruža dugotrajnost od najmanje 400.000 preklapanja pri normalnoj temperaturi, 150.000 preklapanja pri visokim temperaturama i 100.000 preklapanja pri niskim temperaturama.

Glavni ekran i čvrsta šarka takođe obezbeđuju FreeForm hoovering. Sa uređajem u bilo kojem uglu, od 30-150°, korisnici mogu lebdeti uređajem i koristiti ga na nove načine. FreeForm podržava širok spektar aplikacija, uključujući sistemske aplikacije poput kamere i Visha Player, kao i popularne aplikacije trećih strana kao što su YouTube, WhatsApp, Netflix, Disney+, Zoom, Google Meet i Messenger.

Brzo punjenje, velika baterija

PHANTOM V Flip2 5G osigurava korisnicima da uživaju tokom celog dana bez brige o punjenju, zahvaljujući jednom od najvećih kapaciteta baterije i najvećim brzinama punjenja u svojoj kategoriji. Moćna 4720mAh Super Baterija čini ga pouzdanim saputnikom za celodnevne aktivnosti. U međuvremenu, 70W Ultra Charge postiže 50% napunjenosti za samo 15 minuta i potpuno punjenje za 43 minuta. Ova kombinacija velikog kapaciteta baterije i brze tehnologije punjenja garantuje neprekidnu upotrebu i vrhunski komfor, čineći PHANTOM V Flip2 5G savršenim partnerom za sate i sate u pokretu.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi