Televizori-monitori iz LG-a

Sami uređaji će biti dostupni u 22-inčnim i 19-inčnim izdanjima. Imaće dinamički kontrast od 20.000:1, vreme odziva od 5 milisekundi, a interesantno je da LG najavljuje da će obe vrste podržavati Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 tačaka. Dok 22-inčni ekrani sa tom rezolucijom više nisu retkost, 19-inčni ekran takvog tipa nije nešto št

Sami uređaji će biti dostupni u 22-inčnim i 19-inčnim izdanjima. Imaće dinamički kontrast od 20.000:1, vreme odziva od 5 milisekundi, a interesantno je da LG najavljuje da će obe vrste podržavati Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 tačaka. Dok 22-inčni ekrani sa tom rezolucijom više nisu retkost, 19-inčni ekran takvog tipa nije nešto što se viđa svaki dan. Naravno, ne isključujemo mogućnost da je došlo do greške. Kako god, displeji stižu sa SCART, DVI i HDMI konektorima, te sa integrisanim zvučnicima snage 3 W. Detalji o ceni i terminima dostupnosti nisu navedeni.

Izvor: LG

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi