TENAA je otkrila detaljne specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Uređaj, za koji se priča da će globalno stići kao Legion 3 Pro, imaće veliki ekran sa Full HD+ rezolucijom, ultra teško kućište i obilje memorijskih opcija

 
Sledeći gaming telefon kompanije Lenovo će se u Kini zvati Lenovo Legion Y90 i upravo se pojavio na TENAA. Uređaj, za koji se priča da će globalno stići kao Legion 3 Pro, imaće veliki ekran sa Full HD+ rezolucijom, ultra teško kućište i obilje memorijskih opcija.Ovaj Lenovo nosi broj modela L71061 i poseduje OLED ekran od 6,9” i rezoluciju od 2460 x 1080 piksela – identično kao i Legion 2 Pro. Frekvencija procesora je navedena na 2,995 GHz, što je brzina takta Snapdragon 8 Gen 1 čipseta.Lenovo planira da lansira Y90 sa najmanje četiri opcije RAM-a: 8GB, 10GB, 12GB i 16GB. List sa specifikacijama koji je procurio ranije ove nedelje sugeriše da je verzija sa 18 GB RAM-a takođe na stolu.
 

Skladištenje će biti u verzijama od 128GB, 256GB i 512GB. Baterija je navedena na 2.650 mAh, ali to je kapacitet jedne od njene dve ćelije, što ukazuje na ukupan kapacitet od 5.300 mAh. Dimenzije telefona su 177 x 78,1 x 10,9 mm i njegova težina je 252 grama.To će biti jedan od najtežih pametnih telefona na tržištu, a to je zato što će imati dvostruke ventilatore za dodatno hlađenje, kao i iskačuću selfi kameru, ugrađenu u desnu stranicu, piše GSM Arena.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi