Testirali smo Gigabyte RX 6800 GAMING OC 16G (video)

imali smo priliku da testiramo Gigabyte RX 6800 GAMING OC 16G grafičku kartu

Da je neko normalno vreme ovo bi bila odlična prilika da unapredite vaš gejming sistem. Za to bi odlično poslužila Gigabyte RX 6800 GAMING OC 16G grafička karta, a video recenziju ovog modela možete pogledati na Benchmark YouTube kanalu.

RDNA2 u jeftinijoj varijanti drži visok tempo performansi, a što se posebno vidi u poređenju sa prethodnom generacijom grafičkih karti.
Ray Tracing naslovi takođe odlično rade u Full HD rezoluciji, ali najnoviji poput Cyberpunk 2077 sa jakom DLSS optimizacijom zbog upotrebe višestrukih, zahtevnih RT efekata, nemaju podršku na ovoj grafičkoj karti.
Ostaje da AMD razvije sličnu tehnologiju optimizacije kako bi skinuo senku sa inače veoma dobre Navi 21 serije.Izvor: Benchmark
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi