Toshiba predstavila nove laptopove serije Satellite U i M

Serija Satellite M nudi izbor između Intel Core procesora četvrte generacije i AMD-ovih APU procesora sledeće generacije. Takođe, tu su i Intel HD 4400 i NVIDIA GeForce GT 740M grafike sa 2 GB VRAM-a i NVIDIA Optimus tehnologiju. Imaju opciono mogućnost ekrana osetljivog na dodir  kao i hard diskove do 1 TB. Toshiba

Serija Satellite M nudi izbor između Intel Core procesora četvrte generacije i AMD-ovih APU procesora sledeće generacije. Takođe, tu su i Intel HD 4400 i NVIDIA GeForce GT 740M grafike sa 2 GB VRAM-a i NVIDIA Optimus tehnologiju. Imaju opciono mogućnost ekrana osetljivog na dodir  kao i hard diskove do 1 TB. Toshiba Satellite U50t Ultrabook dolazi uz Intelov Haswell procesor, Intel HD 4400 grafiku, do 1 TB hard diskom kao i uz displej sa ekranom osetljivim na dodir za rad svih deset prstiju. Ono što je zajedničko za obe serije je do 16 GB RAM memorije, HD web kamera kao i baterije sa trajanjem do 7 sati.

Nove serije laptop računara Satellite U i M kompanije Toshiba dolaze uz kvalitetne stereo zvučnike sa DTS Studio Sound opcijom. Svi modeli imaju brojne portove za jednostavnu konekciju na bilo kom mestu, tako da korisnici imaju sve što im je potrebno da sinhronizuju, razmenjuju i gledaju sadržaje. Čak i bez konekcije na mrežu, Intel WiDi i Wi-Fi sertifikovane Miracast tehnologije nude jednostavno strimovanje između kompatibilnih uređaja, dok bogat 3D multimedijalni sadržaj može jednostavno da se gleda u visokom kvalitetu na 3D ready TV uređajima, upotrebom HDMI porta sa 3D TV podrškom. Pored toga, svaki novi Satellite laptop dolazi sa praktičnom Bluetooth 4.0 konekcijom, HDMI portom i SD ulazom za karticu, plus HD veb kamera sa stereo mikrofonom koji eliminiše okolnu buku. Od tri dostupna USB porta, dva su USB 3.0 za još brži prenos podataka između uređaja.


Izvor: Toshiba

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi