Uporedni test monitora

"Vreme je da se pogleda prolećna kolekcija", u stilu modnih kreatora započinju članak na Tom's Hardware-u koji se bavi testiranjem najnovijih monitora iz ponude nekoliko prestižnih firmi. Na testu se našlo jedanaest modela dijagonale 19 inča, svaki sa svojim prednostima i manama. Tu su se našli BenQ FP91V+, BenQ FP91V, Hyundai Q90U

"Vreme je da se pogleda prolećna kolekcija", u stilu modnih kreatora započinju članak na Tom’s Hardware-u koji se bavi testiranjem najnovijih monitora iz ponude nekoliko prestižnih firmi. Na testu se našlo jedanaest modela dijagonale 19 inča, svaki sa svojim prednostima i manama. Tu su se našli BenQ FP91V+, BenQ FP91V, Hyundai Q90U, NEC 1980Fxi, NEC 90GX2, Samsung 960BF, Samsung 970P, Sony MFM-HT95, ViewSonic VX922, ViewSonic VP930 i Xerox Xa7-192i. Pobednikom testa se smatra ViewSonic VP930, dok se za igrački orijentisane kupce preporučuje ViewSonic VX922. Kompletan test možete pronaći na ovoj adresi.

Izvor: Tom’s Hardware

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi