Vanserijski dizajn nije rezervisan samo za premijum telefone

Kompanija Huawei uvek brine o svim aspektima uređaja, pa su izbacili dva nova telefona optimalnih karakteristika i vanserijskog dizajna: Huawei nova Y70 i Huawei nova Y90.

Gedžeti u današnje vreme donose širok spektar naprednih funkcija, a dva nova Huawei telefona doprineće da korisnik bude primećen i moderan, kao i produktivan zbog jednostavnog i zanimljivog korisničkog interfejsa koji ovi telefoni imaju.
Funkcionalna spoljašnjost
Huawei nova Y70 poseduje ekran od 6,75 inča čime omogućava neometano pregledanje sadržaja i učestvovanje u svakom vidu aktivnosti koji tokom dana sledi. Što se tiče boja, ovaj telefon dolazi u tri elegantne nijanse – biserno beloj, kristalno plavoj i ponoćno crnoj. Ono što ga ističe je futuristički  premaz koji daje 3D efekat, i čini ga posebnim. Kada govorimo o kameri, na zadnjoj strani Huawei nova Y70 se nalazi ovalni modul sa tri sočiva, koji savršeno dopunjuje izgled ovog uređaja. Lepo je uklopljen u površinu uređaja, i ne smeta prilikom nošenja ili spuštanja na sto. A dodatni plus je sam oblik ovog telefona. Uz težinu od 199gr i čiste i oble ivice, on savršeno leži u ruci.
nova Y70
Huawei nova Y90 je telefon koji dolazi u tri jedinstvene boje – smaragdno zelenoj, ponoćno crnoj i kristalno plavoj, a ono što ga posebno ističe je kružni modul sa zadnje strane, na kom se nalaze tri sočiva. Kvalitet izrade je veoma dobar, a ekran jedva vidljvih ivica od 6,7 inča je tu da upotpuni korisničko iskustvo. Iako je velik, uz težinu od 195gr, Huawei nova Y90 svojim fino obrađenim ivicama olakšava nošenje u ruci i korišćenje tokom celog dana.
Korisničko iskustvo je bitno
A ono što je veliki fokus kod svih Huawei uređaja je upravo korisničko okruženje. Svaki od režima na Huawei nova Y70 je lako dostupan i celokupno korišćenje ovog telefona je jednostavno. Na primer, uz spuštanje panela za kontrolisanje opcija možete brzo podesiti osvetljenje. Funkcionalnosti doprinosi i to što je sve lako prilagodljivo vašim potrebama kao korisnika, tako da možete na jednostavan način uz sebe imati adekvatne aplikacije. Zanimljiva je i opcija snimanja ekrana jednostavnim kuckanjem. Ako vam je potrebna slika samo dela ekrana, potrebno je samo kucnuti i zaokružiti željeni deo.
Huawei nova Y90
Huawei nova Y90, kao i svi Huawei uređaji, ima mogućnost povezivanja putem Bluetooth-a sa različitim uređajima. Device+ opcija se nalazi u panelu za kontrolisanje opcija i samim tim vam je na dohvat ruke svaki od povezanih Huawei uređaja, umreženih u zajednički ekosistem. U sve pogodnosti koje ovi telefoni nude se možete uveriti već sad, jer su dostupni korisnicima u Srbiji. Huawei nova Y90 je trenutno dostupan po promotivnoj ceni, i možete ga naći na huaweishop.rs kao i u prodavnicama.
HMS – sinergija koja povećava efikasnost
HMS je platforma namenjena raznolikim potrebama potrošača, jedinstveni ekosistem koji proširuje mogućnosti i maksimizira korisnost vaših Huawei uređaja. Ima svoju prodavnicu aplikacija, AppGallery, pa će vam na taj način biti dostupne različite igrice i mnoge druge aplikacije koje olakšavaju funkcionisanje i donose razonodu u današnje dinamično vreme.
HuaweiHMS.jpg
Gspace je aplikacija koju zasigurno treba da imate. Olakšava jednostavno pronalaženje aplikacija Instagram, Gmail, Google Drive, YouTube i mnogih drugih, koje će raditi uobičajeno. Nove verzije se redovno učitavaju, tako da će sve opcije koje nudi neka vama bitna aplikacija biti dostupne i spremne da vas podrže tokom dana.
PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi