Vidi Samsung Galaxy S23 Ultra, ali iz moje ruke

Pojavili su se prvi prikazi i snimci izgleda najnovijeg Samsung Galaxy S23 Ultra “flegšip” telefona koji bi zvanično trebao da startuje 1. februara.

Za otprilike nedelju dana startuje nova serija Samsung telefona i među njima najjači i svakako najočekivaniji Galaxy S23 Ultra model. Euforija počinje polako da se zagreva do tačke ključanja, tako da ćemo predstojećih dana svakako imati veliki broj informacija o izgledu i specifikacijama novog Galaxy modela.

Galaxy S23 Ultra – mi ne primećujemo razliku u izgledu, a vi?

Danas su započele da cure malo konkretnije informacije. Prva od njih je jedan video snimljen iz ruke, koji prikazuje izgled najnovijeg Samsung “flegšip” telefona. Na osnovu viđenog, možemo biti krajnje iskreni. Svi koji imaju Galaxy S22 Ultra nemaju apsolutno nikakav razlog za prelazak na novi model, bar kada je u pitanju izgled. Stari i novi telefon izgledaju potpuno isto.

Video pušten od strane @leakspinner insajdera, prikazuje kako Samsung Galaxy S23 Ultra izgleda spreda i otpozadi. Usput je i prikazano kako će izgledati pakovanje novog, najjačeg Galaxy modela. Video prilično detaljno prikazuje izgled novog Galaxy S23 Ultra modela, tako da ostavlja malo mašti na volju.

Snimak je napravljen u jednoj prodavnici lociranoj u Nikaragvi. Potvrđuje ranije pretpostavke o postojanju četiri kolor verzije: fantomski crnoj, zelenoj, krem nijansi i lavanda ljubičastoj. Telefon je očigledno pripremljen na rafu prodavnice i očekuje početak prodaje.

Očekivane kolor kombinacije

Kao što smo rekli, vizuelno između starog i novog Samsung flegšip telefona skoro da nema razlike. Činjenica koja ne mora automatski biti loša. Ukoliko posedujete prošlogodišnji Galaxy S22 Ultra, svesni ste da je dizajn skoro perfektan. Savršen spoj oblika i funkcionalnosti. Zbog toga smo potajno priželjkivali da Samsung ne krene sa eksperimentisanjem i pokvari onako dobar osećaj kojim nas je očarao prethodnik.

Gledajući ostatak video klipa možete primetiti da korisnik u radu demonstrira mogućnost 100x zoom opcije koju entuzijasti svakako očekuju od top Samsung modela. To će svakako biti jedna od odlučujućih mogućnosti zbog koje će ga kupovati “tech-freakovi”.

Za sada, to je sve što smo saznali od preliminarnih Galaxy S23 Ultra informacija. Uglavnom, očekujte još detaljnije informacije tokom nastupajuće sedmice.

Izvor: notebookcheck

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi