Više od očekivanog - Acer Predator XB273U NV Gaming monitor

U doba kada veliki broj ljudi monitor koristi jednako za gaming i rad, modeli koji su sposobni i za jedno i drugo postaju sve traženiji. Šta sve ovaj model ima da ponudi, pogledajte u našoj recenziji.

 
U prethodnoj recenziji gaming monitora na našem kanalu, pomenuli smo da se nakon skoro dve godine igranja na TV-u igrom slučaja ponovo vraćamo na monitor i da smo, poput verujem mnogih od vas u potrazi za novim monitorom, kako za gaming, tako i za svakodnevni rad. Preći sa OLED TV-a na monitor je pomalo nezahvalan zadatak, jer i pored smanjenih očekivanja, taj monitor ipak mora da ispuni određene standarde po pitanju rezolucije, osvežavanja, kvaliteta slike, odziva i sl, a opet u okviru nekog razumnog budžeta, jer ipak ima života i van ekrana.
Od nekih 5-6 modela koji su nam zapali za oko, još jedan od njih se našao na našem testu, pa eto odlične prilike da ga isprobamo detaljno, a i da utiske podelimo sa drugima koji su možda takođe zainteresovani. U pitanju je Acer Predator XB273U NV, model koji nam je pažnju privukao kombinacijom QHD rezolucije i osvežavanja od 170Hz, IPS panelom, zvaničnom G-Sync podrškom i prilično ambicioznim obećanjem o fabričkoj kalibraciji boja sa odstupanjem manjim od 1. Naizgled vrlo svestran monitor sposoban da ispuni različite zahteve i uloge, od igranja i zabave do profesionalne upotrebe, a što je najbolje, po ceni od oko 550€, što je i dalje razumna cifra za ovakve specifikacije.
Pa hajde da vidimo kako to izgleda u praksi
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi