WD donosi prenosivi MyPassport Pro Thunderbolt HDD

Novi Western Digitalov MyPassport Pro je prvi bus-opremljeni prenosivi HDD koji nudi RAID mogućnosti za brzo skladištenje podataka. HDD je dostupan u modelima od 2TB (300 dolara), i 4TB (430 dolara), a novi MyPassport Pro nudi brzine do 233 MB/s. Ovo će svakako biti od koristi onima koji se bave zahtevnim grafičkim poslovima

Novi Western Digitalov MyPassport Pro je prvi bus-opremljeni prenosivi HDD koji nudi RAID mogućnosti za brzo skladištenje podataka. HDD je dostupan u modelima od 2TB (300 dolara), i 4TB (430 dolara), a novi MyPassport Pro nudi brzine do 233 MB/s. Ovo će svakako biti od koristi onima koji se bave zahtevnim grafičkim poslovima, ili bilo kome ko rukuje velikim fajlovima. Ono što je najzanimjivije kod ovog HDD-a jeste njegova istinska portabilnost, jer ne zahteva nikakve kablove za napajanje, a dual-disk RAID 0 ili RAID 1 funkcionalnost je tu za backup-ovanje podataka. Na sve ovo, dodat je integrisani Thunderbolt kabl, dok aluminijumski dizajn čini MyPassport Pro otpornim na udarce. Manji nedostatak je jedino što nema USB porta, jer se sva konekcija ostvaruje preko Thunderbolt interfejsa.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi