Xiaomi 12 Lite donosi zanimljive funkcije koje niste ih još videli na pametnim telefonima

Mobilni telefon koji će obradovati zaljubljenike u modernu tehnologiju. Xiaomi 12 Lite donosi inovativnosti i dizajn u koje će se svi korisnici zaljubiti.

Najnoviji flagship uređaj iz serije 12 globalne tehnološke kompanije Xiaomi donosi kombinaciju sjajnih performansi i izuzetnog dizajna, što je ovaj uređaj odmah učinilo favoritom svih mladih ljudi i trendsetera. Međutim, to nije sve po čemu se Xiaomi 12 Lite izdvaja – otkrivamo vam neke od funkcija zbog kojih je ovaj telefon jedistven.

Zaboravite na aplikacije, na jednostavan način izmerite puls

I pre pojavljivanja na tržištu novitet iz serije 12 označen je kao pravi izbor za sve one kojima je potreban uređaj koji će unaprediti njihov lični stil zbog modernog dizajna i neverovatnih boja. Pored toga, tu su i performanse koje su učinile da se ovaj uređaj izdvaja od ostalih, ali i funkcije koje su do sada bile rezervisane samo za aplikacije ili pametne satove i narukvice. Jedna od njih je i merenje pulsa u realnom vremenu.

Opciju za merenje pulsa poprilično jednostavno aktivirati u podešavanjima, a sve što vam je potrebno su tri klika i to – Settings > Special features > Heart rate. Ova opcija omogućiće vam da merite svoj puls pri različitim fizičkim aktivnostima i doprineti celokupnom zdravlju vašeg organizma. Nikad brže i lakše, zar ne?

ProFocus tehnologija za neverovatne fotografije

Već nam je poznato da su fotografije nastale putem kamere Xiaomi telefona jednom rečju zadivljujuće, ali ono što ovaj uređaj donosi je i mogućnost da prilagodite boje elemenata i zvuka kamere. Ako odete u meni Menu > Settings > Adjust, naci cete opciju za podešavanje spektra boja odabranih elemenata u aplikaciji. Možete birati između žute, ljubičaste, plave i zelene ne biste li u potpunosti prilagodili slike i snimke ambijentu i poruci koju želite da prenesete. Takođe, u podešavanju zvuka kamere uvek možete dodati zvuke kao što su retro ili filmska muzika kako biste napravili savršen snimak vaših uspomena.

Tu je i ProFocus tehnologija koju donosi Xiaomi serija 12 za jasno snimanje svih subjekata u pokretu. Ova tehnologija omogućava da na slici stavite u prvi plan objekte koje želite, ali i da precizno usnimite sve objekte na slici ili snimku. Ukoliko vam je potreban uređaj zahvaljući kom ćete moći da napravite snimke visoke preciznosti i jasnoće, Xiaomi 12 Lite je pravi uređaj za vas.

Olakšajte sebi upotrebu u svakodnevnim situacijama

Xiaomi 12 Lite donosi takozvani meni za brzi pristup koji se aktivira poprilično jednostavno, klikom na Settings > Additional settings > Floating ball > Activate floating ball. U ovom meniju nalaziće se sve opcije od snimka ekrana do podešavanja i poruka koje su vam potrebne u svakom trenutku. Takođe, opcija za koju mnogi ne znaju je opcija potpunog odvajanja naloga na društvenim mrežama.

Da li ste znali da svaki broj telefona, u slučaju da ima više SIM kartica, može imati svoju aplikaciju odvojeno? Ova opcija omogućiće korisnicima da u potpunosti odvoje svoj privatni i poslovni nalog, što ide u prilog tome da novi uređaj iz serije 12 može da isprati svaki vaš korak.

Uređivanje fotografija na nivou profesionalca

Činjenica je ta da za dobru fotografiju nije uvek dovoljna dobra kamera i da se mnogi od nas koriste i malim trikovima ne bi li fotografije izgledale besprekorno. Svesni ovoga, čelnici kompanije Xiaomi olakšali su „sređivanje“ slika u Galeriji samog telefona. Menjanje boja, osvetljenja i pozadine sada je moguće i bez dodatnih aplikacija, a na slikama sada možete i ukloniti suvišne objekte vrlo jednostavno uz opcije Edit i Delete.

Xiaomi 12 Lite bez sumnje nudi veliki broj naprednih funkcija, a ono što će obradovati sve korisnike da dolazi punjačem od 67W koji u potpunosti napuni bateriju 4.300 mAh za oko 41 minut. To znači da je potrebno da izdvojite nešto manje od sat vremena, kako biste tokom celog dana mogli da koristite sve napredne funkcije za zabavu, kao i kameru.

Ukoliko vam je potreban uređaj koji je spreman da vas prati u korak tokom svih aktivnosti, konačno se pojavio na tržištu, a ovaj model je ujedno i najpovoljniji model iz flagship serije i može se kupiti po ceni od 56.999 dinara u Xiaomi store.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi