Xiaomi integriše Google Photos sa galerijom na svojim telefonima

Xiaomi je predstavio novi način za čuvanje rezervnih kopija fotografija i video klipova na mobilnim telefonima koji će olakšati upotrebu svim korisnicima ovog brenda.

Korisnici Xiaomi uređaja sa MIUI korisničkim interfejsom od sada će u sklopu standardne Gallery aplikacije moći da naprave rezervne kopije sadržaja direktno na Google Photos. Pomenuta novina će ljubiteljima fotografije omogućiti da svi njihovi sadržaji budu bezbedni i dostupni u svakom trenutku bez korišćenja dodatnih aplikacija.
„Naša kompanija neprestano traži načine da poboljša korisničko iskustvo. Google Photos i Xiaomi dele slične vrednosti u pogledu obezbeđivanja pouzdane platforme svojim korisnicima, koji će sada imati mogućnost da na jednostavan način osiguraju svoje podatke, a da istovremeno uvek mogu da im pristupe sa više povezanih uređaja“, rekao je Quanxin Wang, generalni direktor proizvoda i tehnologije, Xiaomi International.
„Uzbuđeni smo što ćemo olakšati korisnicima Xiaomi smartfona pravljenje rezervnih kopija fotografija i video zapisa sa svojih Android uređaja u Google Photos. Sada će sve vaše uspomene biti na jednom mestu, a Google Photos će vam omogućiti da lako pretražujete, organizujete, delite i ponovo proživite svoje najbolje trenutke i to na više različitih uređaja“, rekao je Shimrit Ben-Yair, potpredsednik kompanije Google Photos.
XiaomiGooglePhotosfotografija.jpg
Pored rezervnih kopija sadržaja sa svih MIUI uređaja, Xiaomi Cloud korisnici će takođe imati mogućnost da lako premeste svoje postojeće rezervne kopije fotografija i video zapisa na Google Photos server.
Google Photos u okviru besplatnog naloga daje 15 GB skladišnog prostora pojedinačnom Google nalogu (dele ga Gmail, Google Photos i Google Drive). Korisnici kojima je potreban dodatni prostor uvek mogu da dokupe više, uz šta će dobiti i dodatne Google One pogodnosti. Sve one koji budu prebacili svoje materijale sa Mi Cloud u narednih par meseci očekuje probni period i usluge kao što su Google One uz besplatnih 100 GB tokom prva 3 meseca, ali i dodatne opcije za uređivanje slika u okviru Google Photos aplikacije, pristup stručnoj Google podršci, deljenje fotografija sa do 5 dodatnih Google naloga i druge korisne funkcije.
PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi