Xiaomi MIX Fold 3 premijera zakazana za 14. avgust

Nakon mnogo glasina i nezvaničnih informacija, Xiaomi je objavio datum kada će novi, Xiaomi MIX Fold 3 sa savitljivim ekranom biti premijerno prikazan u Kini

Xiaomi MIX Fold 3 premijera zakazana za 14. avgust

Prema zvaničnoj najavi na Weibo mreži, kompanija će održati događaj povodom premijere Xiaomi MIX Fold 3 modela, ali za sada se ne pominje globalna dostupnost novog uređaja.

Prema onome što se šuška u poslednjih nekoliko meseci, Xiaomi MIX Fold 3 će imati isti format kao i svoj prethodnik, a novina je Snapdragon 8 Gen 2 čipset. Insajderi pominju i prednju kameru koja bi trebalo da se nađe ispod ekrana, Leica saradnju i ukupno četiri zadnje kamere od kojih je jedna periskop tipa. Ovaj sistem kamera prilično podseća na onaj koji smo videli kod Xiaomi 13 Ultra, ali sumnjamo da će ova kompanija svoje najbolje kamere smestiti u telefon sa savitljivim ekranom.

Od drugih specifikacija očekujemo veliku bateriju od 5.000 mAh sa podrškom za punjenje snagom od 67 W. Format i dimenzije će najverovatnije odgovarati prethodnom Xiaomi MIX Fold 2 modelu: spoljni ekran od 6,6 inča i unutrašnji od 8-inča, sa 12/256 ili 12/512 GB kao početnom varijantom.

Za cenu (u Kini) i globalnu dostupnost moraćemo da sačekamo ponedeljak.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi