Zbogom Google: umesto njega će se pojaviti ime vašeg naloga u podešavanjima

Podešavanje "Google" u sistemskim podešavanjima Androida uskoro će prikazivati ime vašeg naloga

Zbogom Google: umesto njega će se pojaviti ime vašeg naloga u podešavanjima

Mala promena uskoro bi mogla da se pojavi na stranici Settings vašeg Android telefona. Contributor Assemble Debug iz Android Authority otkrio je ovu promenu u verziji 24.42.31 (beta) Google Play usluga nakon nadogradnje na Android 15 verziju.

Različite APK analize često pomažu da se predvide funkcije koje bi se mogle pojaviti u budućim ažuriranjima na osnovu programskog koda koji je u fazi izrade. Ipak, moguće je da predviđene funkcije ipak ne stignu u konačnu verziju javnih izdanja. Zbog toga ovu vest uzmite sa dozom rezerve.

Ova promena olakšava razlikovanje između više naloga na uređaju

Izgleda da će opcija “Google” za usluge i podešavanja u sistemskim podešavanjima uskoro početi da prikazuje ime vašeg naloga umesto samo generičkog Google natpisa.

Ako koristite više naloga na svom telefonu, Settings “Google” automatski će prikazivati ime izabranog naloga. Takođe možete se prebacivati između naloga unutar podešavanja.

Na prvi pogled, nema jasne koristi od ove promene. Verovatno je implementirana samo da bi korisnicima olakšala razlikovanje različitih naloga na uređaju. Android Authority je pokušao aktivira ovu funkciju na Android 14 verziji, ali nije funkcionisala. Trenutno nije jasno da li će se ova promena primeniti i na starijim verzijama Androida ili će biti ekskluzivna za uređaje sa Android 15 sistemom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi